היי..מי מתגייס ב29.1.06? ויודע איזה גיוס זה?
D Danihell1 New member 8/12/05 #2 הממ.. אני יודעת על גיוס של בנות לחיל הים בתאריך הזה, לא זוכרת מה התפקיד.
S Skaat Girl New member 8/12/05 #3 ../images/Emo124.gifאלההההה כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בגלל שאני נורא חמודה(חחחחחחחחחחח) אז החלטתי להכין לך משהו קטן... הכנתי בגלל ששאלת איך אני מכינה כאלה דברים אני לא יודעת איך אני מכינה... זה פשוט יוצא... אז הנה תהני ממה שהכנתי( :
../images/Emo124.gifאלההההה כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בגלל שאני נורא חמודה(חחחחחחחחחחח) אז החלטתי להכין לך משהו קטן... הכנתי בגלל ששאלת איך אני מכינה כאלה דברים אני לא יודעת איך אני מכינה... זה פשוט יוצא... אז הנה תהני ממה שהכנתי( :
H hell cen be fun New member 8/12/05 #4 ../images/Emo2.gif איזה יופי!! יאא...אני נרגשת! באמת!! וואי, עשית לי ממש ממש כיף עכשיו!!
ס סיונתו New member 8/12/05 #6 אין לי מושג אבל אם זה חייל הים זה טוב כי אני ב-16-2 אז זה יוצא אחרי הטירונות שלכם ד"א מי קיבלה היום זימון לראיון אישי אצל קצין מיון בחייל הים ביום שלישי הקרוב (רמז- אניייייייייייייייייי)
אין לי מושג אבל אם זה חייל הים זה טוב כי אני ב-16-2 אז זה יוצא אחרי הטירונות שלכם ד"א מי קיבלה היום זימון לראיון אישי אצל קצין מיון בחייל הים ביום שלישי הקרוב (רמז- אניייייייייייייייייי)