היי. מי זאת יונה? היא לא ישראלית? ממש דומה למייק!
א אמנדה פיט New member 18/3/06 #3 היא לא ישראלית? לא ידעתי שלצבי יש ילדים אני בכלל שמעתי שהוא לא ממש בקטע של בחורות... ככה אמרו בתקופה שהקרינו את הסרט בערוץ 2.
היא לא ישראלית? לא ידעתי שלצבי יש ילדים אני בכלל שמעתי שהוא לא ממש בקטע של בחורות... ככה אמרו בתקופה שהקרינו את הסרט בערוץ 2.
M M i k e s F a n New member 18/3/06 #6 יש לו בת אחת. היא בת 30 מתגוררת עם אימה קורין (שהייתה חברתו של מייק בעבר) בצרפת, שהתחתנה עם צביקה שנה לאחר מותו של מייק (בערך) והם הביאו בת אחת. היא ישראלית, וחצי יהודיה.
יש לו בת אחת. היא בת 30 מתגוררת עם אימה קורין (שהייתה חברתו של מייק בעבר) בצרפת, שהתחתנה עם צביקה שנה לאחר מותו של מייק (בערך) והם הביאו בת אחת. היא ישראלית, וחצי יהודיה.
א אמנדה פיט New member 18/3/06 #7 מוזר שהתחתנה דווקא עם אחיו הם ממש יישמו את עניין היבמות יכול להיות שזאת הבת של מייק? כאילו... תחשבו על זה סתם השערה שלי
מוזר שהתחתנה דווקא עם אחיו הם ממש יישמו את עניין היבמות יכול להיות שזאת הבת של מייק? כאילו... תחשבו על זה סתם השערה שלי
M M i k e s F a n New member 18/3/06 #8 אין מצב.. לחשוב על דברים כאלו.. זו תחילתה של טלנובלה גרועה. הם התאהבו באזכרה או בהלוויה של מייק.