היי...מישהו יודע

inulove

New member
היי...מישהו יודע

איפה באזור מרכז..(תל אביב,נופים,פתח-תקווה...),יש חנות ספרים או חנות כלשהי שאפשר לכתוב משם מילון יפנית עיברית אנגלית-עיברית יפנית אנגלית.. וגם כמה המילון עולה...אה...ומישהו יודע אם יש סיפרי לימוד יפנית...שבספרים/חוברות..מלמדים תאותיות ביפנית..מילים..איך לכתוב משפטים וכ'ו..וכמה יעלה.. מי שכותב תשובה...שיגיד בבקשה את שם החנות,רחוב ועיר..! אני ממש ממש צריכה תשובה! תודה לכל מי שיענה^^

Tenguy

New member
לא ידוע לי על מילון יפני-עברי אבל..

אין מילונים או ספרי לימוד יפניים בעברית (ראיתי משהו בהוצאת אוניברסיטת תל אביב - וזה היו ספרים מאד קשים ובכלל לא מתאימים למתחילים). בסטימצקי שברחוב אלנבי פינת רוטשילד (מקום שאני מכיר, כי זה ליד הבית שלי), יש בקומת מרתף מאחורי השולחן העבודה של העובדות שם, ארון מדפים של מילונים, ספרי לימוד ועזרי לימוד (קלטות, CD וכדומה) של כל השפות בעולם כולל יפנית וסינית. שים לב, כל הספרים והעזרים הם בהוצאה אנגלית. אם אתה מנוי לאמאזון, אבבוק או אליבריס - שווה לבדוק מחירים, לפעמים יותר זול להביא בדואר אותו ספר, אם הוא נמכר במחיר מופקע בסטימצקי. זה מה שאני יודע, שיהיה לך בהצלחה, גיא

dudusan

New member
יש מילון עברי יפני

והוא דיי נחמד, אבל לא מצאתי אותו בארץ, מצאתי אותו באוסקה בחנות ספרים גדולה.

dudusan

New member
לא רק רציתי להגיד שיש ספר כזה

פגשתי גם את מי שכתב אותו, הוא בא לבית ח"בד בקובה כל יום שישי. קצת תחפש אני בטוח שתמצא.

dudusan

New member
אני לא בטוח במאה אחוזים

אבל נראה לי שיש בספרייה בשגרירות יפן את המילון הזה. תרים טלפון או שתלך לבדוק.

Tenguy

New member
מוריד את הכובע ../images/Emo70.gif ... מצאתי בגוגל

ממה שמצאתי בגוגל - אלו ספרים ישנים למדיי... אבל סחתיין על המידע !! Nasu, Y. et al. (eds.). 1984. המילון החדש עברי-יפני. Tokyo: Makuya Bible Seminary. Nasu, Y. et al. (eds.). 1993. מילון יפני-עברי. Jerusalem: Myrtos. עכשיו השאלה - איפה אפשר להניח יד על הספרים האלו ? גיא

WildHana

New member
אכן כך.

הפרטים שכתבת מדוייקים. הספרים שברשותי נקנו לפני 10 שנים. בהמשך השבוע (אחרי ה-OBON) אני אנסה ליצור קשר עם המקויה ועם הוצאת מירטוס על מנת לברר עם (ו-איך) אפשר "להניח את היד" על הספרים האלו. יריב.

inulove

New member
וואי^^תודה רבה^^

זה ניראה ממש קשה להשיג מילון יפנית עיבריתP:

Manty

New member
אני קניתי את זה של מיראטוס

באוניברסיטת חיפה לפני איזה 10 שנים או יותר. אבל אני לא ממליצה. אוצר המילים מ-מ-ש מוגבל. ממליצה לקנות מילון אנגלית-יפנית ובמידת הצורך
מילון אנגלית-עברית.

שרית(^_^)

New member
מצטרפת לאי-ההמלצה

על המילון של מירטוס. אוצר המילים שלו אכן מאד מוגבל וארכאי.

למעלה