היי מיכל

מישל 27

New member
היי מיכל

כל בוקר אני עוברת על היום האחרון מחכה לקרוא את התגובות שלך...הבוקר קראתי את ההתייחסות שלך להודעה שכתבתי בה כתבתי שנקודת ההתיחסות שלי שונה ואני לא מראה אותה לסובבים אותי...כתבת לי שעלי להראות את מה שאני חושבת... תודה על העצה אבל אני לא יכולה...כשאני מדברת עם אנשים מסביבי ורוצה לומר: היי זה קורה כי ...כך וכך וכך...אני חוששת מההתיחסות שלהם לצורת החשיבה שלי . דוגמה: ידיד שלי סיפר לי שהוא לא יכול למכור את הדירה שלו כי המצב במשק לא תקין ואני ניסיתי להסביר ``שאים הוא יוצר מציאות ...ואם יש מיתון במשק...ואף אחד לא נכנס לחנות שלי והחנות של השכן שלי מפוצצת!!! אז אני יוצרת מציאות של קדוש מעונה או מציאות אחרת...מיכל אדם מהשורה שעסוק בעיסוקי היום יום...לא רוצה לשמוע דברים כאלה. אז אני צודקת? (את תשיבי לי שהם ההשתקפות שלי, הם מבטאים את החוסר אמונה בעצמי?) שלך אני

yofiel

New member
תאמיני בעצמך

ברגע שאת לא בטוחה בצורת החשיבה שלך , את מזמינה אנשים שלא יאמינו לך כדי לבדוק אותך. ברגע שאת מנסה להוכיח להם שאת צודקת , את מנסה לשכנע את עצמך אם את באמת מאמינה במה שאת אומרת , את לא צריכה להוכיח את זה לאף אחד. אם הם לא מאמינים זה בעיה שלהם. יש הרבה אנשים שלא מודעים לעצמם , אבל אני לא חייב להסביר להם הכל , הרבה לא מוכנים לשמוע את מה שיש לי להגיד. מי שמוכן לשמוע , ישמע. באור ואהבה יופיאל המלאך

מישל 27

New member
מתי מגיעים אל הרגע הזה?

מתי מגיעים להבנה ועוברים את השלב שזה זה!? אני כל הזמן חשה שאני בדיוק לפני הגדר... אני יודעת שחלק מהפחד שלי לתגובות האנשים לצורת החשיבה שלי השונה משלהם היא כי אני יודעת את האמת על עצמי...אני יודעת שהגעתי לחיפוש עצמי מתוך כאב, פחד לאחר שקרסתי אל תוך תוכי, התנפצתי לחלקקים הכי קטנים שניתן...ואני יודעת ומפחדת שהם ידעו שהגעתי לצורת החשיבה הנוכחית מתוך בעיות פנימיות של חיפוש עצמי...אני רואה את הסובבים אותי באור אחר. בשונה ממני הם הצליחו בדרך החיים שלהם (מי יותר ומי פחות...). בשונה ממני הם לא צריכים לעבור בדק פנימי בכדי לגלות את עצמם. כן, עקב כל זה הערכה העצמית שלי כשאני לפניהם ורוצה להביא מעצמי, פחותה.

heaven1

New member
יקירתי, זאת גישה שגויה

כי כל בני האדם נולדו שווים זה שאת מגיעה לחקר פנימי , חיפוש עצמי או איך שלא תקראי לזה.. זה לא אומר שאת פסולה חלילה!! יש המון אנשים שמאז שהם נולדו יש להם הגדרה מסוימת לחיים, שאיפות, מקצוע וכו ויש כאלו שאין להם אז זה אומר שהם פסולים? אני לא חושבת כל אחד בעולם הזה יש לו את הדרך שלו לחיות ואין דרך שגויה או נכונה תנסי להפנים את והכי חשוב לקבל את עצמך כי את שווה!!! (-:

מישל 27

New member
את צודקת כולנו נולדנו שווים...אבל

אבל בדרך החברה גרמה לי לשכוח שכולנו שווים...... לא נחמד לי לחיות 27 שנים ועדין לשאול את עצמי o.k מה אני רוצה לעשות בחיים שלי? וכל הזמן לענות לעצי ``אני לא יודעת?!!!!`` לעבוד בעבודה שאני שונאת ולחיות בחברה שמגדירה את ערך האדם לפי המקצוע בו הוא עובד!!!!!

heaven1

New member
מממ מרגישה המון פעמים כמוך

אבל אני מנסה לקבל את עצמי כמו שאני ולא לחפש למה בזה שאני לא דומה לאחרים אני לא בסדר אני בסדר כי הדרך שלי רוחנית יותר ולא חומרית (-: ואם ממש ממש לא טוב לך עם זה יש לך את כל הכלים לשנות (-: אל תשכחי

מישל 27

New member
יש לי את הכלים....

ואני יודעת אך אבל יש בי אמונה פנימית שמונעת ממני לעבור את הגדר ולומר ``אני מאמינה בי!!! אני מאמינה במה שיש בתוכי!!!`` אני לא מצליחה לעבור את הגדר וישנם פעמים בהם אני שואלת ``את רוצה?`` כן אני רוצה ובכל זאת... הדבר הנפלא שהפקתי מכל זה הוא שבימים האחרונים התחילתי להתעמק בנושא ה``בושה`` כעת אני יודעת שהבושה מהווה חלק גדול מאי קבלת העצמי שאני חשה ומקורה בנעורים שלי ועל זה עלי לעבוד יותר. שלך מישל

yofiel

New member
האומץ לשנות

מישל , אמרת שלא טוב לך בעבודה , אבל האם ניסית באמת לחפש משהו אחר שיהיה לך טוב בו? תגדירי את עצמך מחדש , כרגע את עדיין מגדירה את עצמך לפי הפחדים שלך ולא לפי היכולות שלך! תנסי ליום אחד לקחת תפקיד - היום את מלכה. תשחקי מלכה , תתנהגי כמו מלכה ואל תחשבי על מה אנשים חושבים , את רק משחקת יום אחד אז מה אכפת לך... רק ליום אחד תזרקי את כל הפחדים הצידה ותעשי מה שבא לך. תני לזה נסיון , ובלי שום אבל..! יופיאל המלאך

מישל 27

New member
אבל!!!

אני לא יודעת אך...אך להרגיש מלכה! אך לצאת מתוכי ולומר אני היום עושה שינוי...לא יופיאל עבורי זה יותר מורכב ממשחק לא אני עוד לא יכולה לקום ולהתחיל לבצע וזה בסדר אני כעת בשלב שלי גיבוש של לפני. יש לי דברים אחרים לפתור לפני שאני קמה ועוזבת ולעת עתה שמתי בצד את השאלה של ``מה אני רוצה לעשות בחיים`` לא, די!לא שואלת יותר את עצמי שאלות שאין לי תשובה, מה כן? אני עובדת עם מישהי ששנים עוסקת בתחום של הרוחניות ודרכה חשתי שבוע שעבר את הכאב שזה גורם לי (התחלתי לבכות!!). אני מאמינה שאיתה אני יוכל לפתור את הבעיה הזו... טוב לי בעבודה האנשים מסביבי מקסימים אני רק לא אוהבת את מה שאני עושה...ולחפש עבודה באותו תחום אני לא רוצה. אבל אתה יודע אז לפני כמה ימים כתבת לי על הספק שמפריע לי לקבל את החלטה שהיום יהיה בוקר טוב הוא קיים גם בפחד לקום ולומר `` אני מלכה``

למישל..

ממליצה לך לקרוא ובעיון רב את הספר של ד``ר לה שאן ``סרטן כנקודת מפנה`` ספר חשוב מאוד!!!! לא רק לאלו שחלו... אלא גם לאלו שצריכים/רוצים להיות בריאים

יחידה ומיוחדת

מי שאינו צריך לעבור בדק בית על מנת לגלות את עצמו... כנראה לא יגלה.. וחבל עליו... או שהוא חי בעולם אחר.... שאליו חברי הפורום הזה אינם שייכים.... ואז אנחנו לא באמת מבינים מי הוא.. אז האם עליך להתייחס אאליהם כאל אמת מידה לההערכה העצמית שלך את עצמך? ודאי שלא! את תמיד צריכה לזכור שאת יחידה ומיוחדת ו.. שווה!!! ואני אומרת את זה באחריות, גם בלי להכיר אותך. כל אחד הוא יחיד ומיוחד !! כמו שאין שני אנשים עם אותן טביעות אצבעות... וגם ל``הם``.. אלו שאת מדברת עליהם.. יש דברים חיוביים - אולי לא מאלו ש``מדברים אלינו``. אבל לכל אחד יש משהו. פשוט.. שידור על גל אחר. אין זה אומר ולעולם לא אומר שמישהו שווה יותר או חלילה נחות מהאחר! תרגיל שכדאי לעשות בעיקר לגבי כאלו שאנחנו מרגישים ``יותר`` לגביהם.. וחיפוש עצמי הוא דווקא תהליך חיובי... אומר המון דברים טובים עלייך שיכולים לעשות אותך גאה בעצמך!

מישל 27

New member
באלו דברים אני יכולה להיות

גאה בעצמי בדרך לחיפוש הרוחני ?

שווים ושונים

לכל אחד יש את הייחוד שלו ובכך אנחנו שונים זה מזה ואנחנו גם שווים זה לזה מעצם העובדה שלכל אחד יש ייחוד! ואין שווים יותר או שווים פחות! יש אולי אנשים בנקודות שונות על ה``דרך``.. עם פרספקטיבות אחרות... בין הדברים הטובים שאנחנו יכולים לעשות.. זה עצם המסע שלנו לגילוי העצמי.. בעיניים פקוחות.. כי שם בפנים יש משהו נפלא אור גדול צריך למצוא את הדרך אליו... והדרך.... היא דווקא העיקר.... ואם את על הדרך.. אז את בדרך המלך! מבטיחה סיפור..אבל עכשיו ממהרת קצת..

heaven1

New member
את צודקת במליוני אחוזים (-:

אוהבת את הגישה שלך (-: מזכירה לי את שלי

מישל 27

New member
o.k לגעת במהויות H-)

תברחי לנו... דוקא כשמעניין! היי צוחקת.... כולכם כותבים על האור שמצוי בפנים. אני עדין לא ניתקלתי בו. אני גם רוצה!!! הבוקר כתבת על התמכרות ``אני מציבה לה גבולות ובמסגרת הגבולות יש לי חופש להתמכר עד הסוף`` אך את מציבה גבולות להתמכרות? אך אפשר לשלב התמכרות וחופש? H-)

למעלה