היי מיכלו´ש........

אלדר

New member
היי מיכלו´ש........

חזרתי אחרי תקופה ארוכה שלא נכנסתי אנא בכלל....... ולא ממש דיברתי על בכלל הנושא הזה של מיסטיקה די הרבה זמן גם בפורום רוחני לא ממש נכנסתי עד עכשיו אני נכנסתי כל הזמן לפורום על בנות ועל בנים אבל עכשיו אני בחופש של שבוע משם אני לא נכנס שלם שבוע שלם ואני חושב שאני יפרוש משם.. אז מיכל תזכירי לי אם סיפרתי לך מתי שהוא מה הבעיות שיש לי... כי אני חושב שזה עדיין לא נפתר בכלל ורק עכשיו אני נכנס לשנה שהכל יסתדר בה...... וזה הכי קשה...... תכננתי שעד עכשיו הכל יוביל לשנה אחת שיקרה בה הכל ממש הכל וזה יהיה השנה הזו שתתחיל...... ולצערי הרב.... הכל יהיה לטובה בסוף למרות שזה יכול להיות גם דברים "רעים" וגם "טובים" אבל זה לטובה... אז חזרתי לכאן לכמה זמן לפחות סתם לדבר איתך ולקבל יעוץ ממך יקירתי.. אז תחזרי אלי בבקשה ממך... שלך אלדר

ברוך שובך ../images/Emo24.gif

היי אלדר!!! ברוך שובך! אני שמחה שאתה החלטת שהשנה הבאה עלינו לטובה, תהיה שנה שבה הכל יסתדר לך. הכי חשוב זה לתכנת את מחשבתנו לחשיבה חיובית. תאמין בטוב הטוב יבוא אליך. הרבה אור ואהבה לך אהבה אין סופית. מיכל

אלדר

New member
כם אם זה אפשרי בכלל.....

אבל לא אמרתי שהכל יסתדר על הצד הטובה ביותר כל מה שיקרה השנה הזאתי לי יהיה בסופו של דבר רק לטובה... כאילו יקרו דברים שאני לא רוצה שיקרו.. אבל זה ישחרר אותי ממש..... גם אם זה רע עכשיו בסופו של דבר יהיה רק טופ לי... ככה שיש הרבה מזה.... כי אחרי הכל תמיד אמרתי שאותה אחת שגרמה לי הרב סבל תהיה איתי באותה כיתה ובכמה שיעורים גם כן.... וזה אומר שהיא אפשר להתעלם מזה יותר.... לא היא ולא אני ככה שזה יגמר או יהיה מזה משהו...טוב או רע... אבל יהיה משהו וזה לא יהיה קפוא כמו עכשיו.. ככה שאני סובל מאוד עכשיו אבל זה יהיה יותר חזק אם היא תגיד "לא" או שזה לא יהיה בכלל יותר אם היא תגיד "כן" אז ככה שזה הבחירה רק שלה בזה..... ובגלל זה מאוד כואב לי עכשיו רק מלהביט בה... רק היום אחרי איזה כמעט חודשיים שלא ראיתי אותה לאור יום היא פי 4 יותר יפה מיום ההולדת שלי שזה היום האחרון ללימודים... וזה פשוט לא נסבל כבר.........!! שלך אלדר

אלדר

New member
כן עד שהיא תגיד לי שאין לי

סיכוי איתה וזה יהיה מאוד מצטער..... אולי גם עצוב לכולם בסוף......... אבל צריך לקוות למשהו בחיים.......... אחרי הכל..... ואם אני לא יקווה שזה יסתדר אז למה אני כן יקווה? שלך אלדר

למעלה