היי מייקי

מייקי69

New member
דווקא כשהתחיל להיות מעניין

איזה תסכול..... אני הולכת לבעוט בחתולה !!!! לא, לא יפה.... אז בשכנה !! זהו !!! אני יוציא אותה מהמיטה - עם הגלגלים בשיער ובלי השיניים התותבות ואני אבעט בה. אולי אני יעשה את זה בעירום - כדי שהבעל שלה יזיל עליה ריר.... ולסיום - היה מדליק, עד שנקטע.....

רב-און

New member
אז מה את מתכננת מיקי?

זה איתי או בלעדי אני אהיה שותף? או צופה? מה?

מייקי69

New member
שותף או צופה - זה וגם זה

אני חושבת שחיכיתי דווקא המון לך - לשכמותך..... מאיפה אתה בא אלי, בכלל? נווד עם ריח של מדבר ורוח רחוקה? או ספן-רב-תנוחות מארץ רחוקה הטה אוהלך תחת גפני..... ושתה, אדון, שתה נא מכדי.....

רב-און

New member
מייקי 69 אני בהחלט נווד עם ריח מדבר

אך בהחלט ספן רב תנוחות אם תאותי להשקותני מכדך אסכים ליום אחד לנטוע יתד באוהלך ואם חכמה את גם כן ולא רק חמה ובעלת חן אזי אולי את החורף אעביר בשדה בו נטוע אוהלך כלומר 69 תנוחות לך אדגים אם על החול,או על המזרון בעמידה שכיבה או כריעה בהליכה ,רכיבה או בכל אופן שרק נראה השאלה יקירתי כמו תמיד האם יעמוד לך כוחך במאמץ??? ממתין בצפיה לנ.צ שם נמצא אוהלך כדי לבוא בפיתחך רב און

מייקי69

New member
האם יקום ויפול דבר על חוכמה?

אז גם בזיון שכל אני טובה מכירה שם תנוחות - ריבוא ועוד מאה מאמץ? - מילה זרה זרה תן לי ריח של מרחב כמה ליחשושים באיזור הצוואר כמה אנקות קטנות של חוסר אונים מוחלט וואו - ואני טסה איתך למרחק. נוודי האמיץ אלופי רב ההשראה כל החורף שלנו - ואני שלך והמיקום - הא... המיקום כה ברור - ואתה מכיר ויודע סע לצפון - חתוך למרכז גלה היכן מונחת תשוקתך ואופס - הנה אני איתך איתך עצום עיניים - אתה רואה אותי? ידעתי, כמה קל אלי להגיע מרחק נשימה מרום הרקיע יאללה, בוא - מחככככככככה

רב-און

New member
../images/Emo95.gif למייקי 69

ואסביר לך גם למה הענקתי לך מוצץ כי גיבור וירטואלי לא בעיה להיות עם לשון שנונה וקצת אולי מעוף עם אומץ להגיד מה חושבים וגם על מה מפנטזים אך ילדה מה קורה כשמגיעים לחיים כשרוצים איתך להגשים פינטוזים לגעת על אמת ,קצת ללטף,לנשק לנשום את ריח עורך,לגעת בלשונך ובכלל להיות בתוכך מעליך ,מתחתיך סביבך אז את מקבלת ברכיים קרות? ומתחבאת תחת מליצות? בואי ילדה אל בין זרועותיו של
ונשיר ביחד את הפזמון..........

מייקי69

New member
מוצצת בכייף את המוצץ !!!

אוי, רב און יקירי, אני כמעט ונוטה להתפאר פה על השגי בתחום זה אוי - אבל חלילה לי כי אני - כמו תינוקת רכה בשנים - פעורת עיניים אחת בתולה ובורה שבעתיים ככה אני רוצה להיות אחת שמחכה בקוצר רוח לבאות... גם אם ידעתי כמה תנוחות בחיי והכרתי את הריח שבין שמיכותי... אני פנויה להצעות חמות ומתוקות על המים או במדבר בשמיים על אבן כורכר רק אחת - אחת היא שאותי תעצור מהגשמת הסרט הזה הכחול זוהי טבעת על אצבעו ביד שמאל. אז אם ידך - חפה היא מזה הפשע האזימוט מוכר, ובוא בשלום קח איתך פנטזיה אל זה המקום ארחץ אותך כשתגיע אשמח עד הרקיע ומימוש? - חופשי, יקירי, חופשששששששי

הברמן

New member
מחשב קורס עאלק......./images/Emo10.gif

גם לשקר צריך לדעת.... לא מספיק למחוק 10 הודעות ראשונות בכרטיס הביקור. סלאמאת.

ביגבן

New member
היי חשבתי שאת המציצות את שומרת

לפגישה עם המאסטר... רוחצת תולה....מה יהיה?

מייקי69

New member
שומרת מציצות?! - אני ?!

לא שומרת מציצות אני נותנת אותן מתנה - חופשי חופשי למאסטר, לתלמיד לעשיר ולעני בחורה-שופעת-נדיבות-רטובה - כזו הנני

אני אוהב בחורות שופעות

אמנם חכמינו-זכרונם-לברכה אמרו שונא מתנות יחיה אבל אני בטוח שמתנותייך תמיד מתקבלות בברכה...והופכות את החיים להרבה יותר מלהיבים...

ביגבן

New member
ציפיתי ציפיתי ומי לא בא....

נשאר לו כאב עמום באיזור הלציים מרוב כיווצי ברכיים איתך היה כיף לחולל עד שהמחשב התחיל להאדים ולהשתולל... אהבתי שיר הלל לאיבר שבין רגליי שפצח בריקוד הודי מסתלתל לקצב חליליי גם אם לא ראיתיו מימיי (השיר) העיקר הכוונה - בביסים קטנים נוגס בך ליום מקסים חדש ארי ו-דרצ´י משתגלים להם בשקט

למעלה