היי... מותר להצטרף?

Anwanis

New member
היי... מותר להצטרף?

סורי על ההודעה החדשה. לא מצאתי כל כך איפה לכתוב את עצמי.... :/ ובכן, אני עדי - נעים מאוד. אוהבת מאוד מאוד מאוד את ג'וני דפ, בעיניי אחד משני הגברים הסקסיים ביותר בעולם (השני הוא גייל הארולד, אם אתם חייבים לדעת). ו... זהו נראה לי. צר לי שאין לי הרבה תמונות לתרום, המחשב חדש וכל מה שהיה נמחק. אני מקווה להשתפר בקרוב. ו... צר לי על ההודעה העקומה. קצת דם התחיל לזרום לי בוורידי הקפאין שלי, זה עושה אותי עייפה ומסוחררת. אני בד"כ קצת יותר...וול - לא עקומה. אה. זהו באמת.

ורד דפ

New member
ברוכה הבאה =)

בוודאי שמותר להצטרף, חברות חדשות תמיד ייתקבלו בברכה! אני ורד, ואני בת 13. תהני!

WallFlower

New member
וולקאם ../images/Emo9.gif

ותספרי עוד קצת דברים עלייך...זה פשוט יקל...
כמובן שאני יכולה לזכור אותך כ"זאת שיש לה ורידי קפאין", אבל עדיף שאת תגידי לי איך... וגם - מיני ניצלוש - בוקר טוב!
קבלו קורסו עם צדעיים כסופים!

Anwanis

New member
תודה... ובכן כמה פרטים עליי...

אממ, בואי נראה. אני במרץ (24) אהיה בת 19, למרות שאני מכחישה כל קשר לגיל הזה. אני גרה בצפון הארץ, בעמק יזרעאל, ואם מדי פעם ייפלטו קריאות כמו "אל אל אל עמק יזרעאל" זה רק כי שטפו לי את המוח 10 שנה בתנועת נוער. :) אני לא בטוחה מה עוד לכתוב עליי. תשאלי מה שאת רוצה לדעת, ובשמחה אני אענה. ועוד כמה דברים לגבי ג'וני ששכחתי לכתוב - שהוא בעיניי השחקן הכי טוב בעולם (מתאים לי לשכוח כזה דבר ולדבר רק על כמה שהוא יפה וכו'), אני מאוהבת בו קשות מאז המספריים של אדוארד. טוב, אז כמו שאמרתי - רק תשאלי. אני פשוט לא יודעת מה עוד להרחיב עליי.

WallFlower

New member
מגניב את גדולה ממני ב7 חודשים../images/Emo3.gif

מה את עושה עכשיו?

Anwanis

New member
../images/Emo9.gif

לצערי אני לא עושה כלום. פשוט כלום. היה לי ניתוח לפני שלושה חודשים בערך, אז הצבא כל הזמן דוחה אותי, ויכול להיות שבסוף אני בכלל לא אתגייס. וזה מן גלגל כזה, כי עד שהצבא לא נותן לי תשובה סופית, אני לא יכולה לעשות שומדבר אחר, כמו לעבוד או ללמוד או שירות לאומי או וואטאבר. והכי באסה זה שכולם מגוייסים כבר, אז משעמם. בקיצור - חיה לי מסופ"ש לסופ"ש, כשהחברים באים, ובין לבין אני בולעת ספרים ורואה סרטים בדיוידי ומחפשת דרכים לשעשע את עצמי. מה איתך?

adi2121

New member
חחח אני כבר יומיים שלמים פה

כןכן ברוכה הבאה לפורום ! חחחחחחחחח

למעלה