a girl named tal
New member
היי,מה שלומכם?
הרבה זמן לא בקרתי פה האמת שבזמן האחרון יש לי הרבה פחות זמן איכות עם המחשב
אז כמעו ולא יוצא לי לבקר פה אבל אצלי אין יותר מידי חדש האמת שיש קצת חדש, כי עברתי משרד, (אותו מקום עבודה, פשוט עברנו דירה) ובמשרד הקודם, אני ישבתי כל הזמן ליד כל הפקידות למרות שאני המנהלת שלהם (ס. מנהלת המשרד) ונהניתי מזה, ואחת הפקידות שאוהבת "שקט" ישבה במקומי בעמדה הנפרדת שמיועדת לסגנית. לפני מס' חודשים כשהועלה נושא המעבר, היא אמרה לי שהיא רוצה לנצל את המעבר לצורך החלפת מקומות כי נמאס לה לשבת לבד. בהתחלה לא אהבתי את הרעיון כי לא רציתי לשבת לבד, אבל אחרי מחשבה שנייה ורצון לעבוד קשה ולהוכיח את עצמי, ובעידודה של המנהלת שחושבת שאני אמורה לשבת בעמדה שלי ולא עם החבר'ה החלטתי שאני עוברת. העניין הוא שעכשיו אחרי שעברנו היא התחרטה שהיא ביקשה להחליף, והיא שונאת אותי על ש"לקחתי לה את המקום" לא חשוב שזה בא מיזמתה ולא חשוב שבין כה וכה יכלתי לבקש את המקום מתי שאני רק רוצה כסגנית מנהלת... האמת, סתם מספרת את זה, לא מחפשת פתרונות, מכירה את האופי שלה, מתעלמת בלית ברירה, ייקח לה כמה ימים והיא תירגע.... אבל זו בחורה, שעובדת איתי שנים, מכירה אותי שנים, ותמיד אהבה והעריכה אותי , לפחות התנהגה כך ועכשיו, היא כבר קראה לי בדרכה שלה "שקרנית" (היא טוענת שהיא מעולם לא ביקשה לעבור מקום והכל המצאה שלי) והיא מתנהגת בצורה לא יפה. מה שמלמד אותי מה שתמיד ידעתי, שעם כל הכבוד ל"חברים" בעבודה ובחיים בכלל, אבל בעיקר בעבודה. אסור לסמוך על אף אחד לגמרי, ואסור לתת לאף אחד לגמרי, בעיקר כשאתה לא באותו הדרג, אבל לא רק, כי אנשים הם לא תמיד נאמנים ואמינים, וכשאתה נוגע להם במה שנדמה להם שלהם, לא תהייה להם בעיה לתת סכין בגב. אז תזכרו את זה ושיהיה לכם אחל'ה שבוע בעבודה ומבטיחה לבוא לבקר יותר נשיקות
הרבה זמן לא בקרתי פה האמת שבזמן האחרון יש לי הרבה פחות זמן איכות עם המחשב