היי מה שלומכם

soulbird

New member
היי מה שלומכם

קצת עצוב לי היום היחלטתי לצרף משהו חמודי לכאן בפורום השני יש משהו קצת גס מי שרוצה מוזמן לפה צירפתי משהו חמוד לאללה

חוכמית

New member
פה- מקסים. תודה

ושם - ממש לא גס. תגידי מה נראה לך? שפה זה הפורום של העדינים והלפלפים? זה ממש לא גס. ראיתי. זה מצחיק. ולמה עצוב ציפור???

soulbird

New member
תודה למחמאות ../images/Emo7.gif

את יודעת יום הולדת יום לחשבון נפש. מי אני איך הגעתי לאן שאני עכשיו. הישתכלות במראה . אני לא ממש אוהבת מה שאני רואה. שעון מתקתק!

חוכמית

New member
את יודעת?

אין לי מה לבגיד לך כי אם עצוב לך אז כנראה שזה מה שצריך להיות . ובקשר לחשבון הנפש - אני אף פעם לא עושה אותו ביום ההולדת אלא לעיתים הרבה יותר קרובות. טוב, זה אולי בגלל הגיל שלי. אם את לא אוהבת את מה שאת רואה אז אולי תנסי לשנות. אח..איזה פתרון גאוני. ממש. אף אחד לא חשב עליו לפני נכון?? בת כמה את אם מותר לשאול??? אם את חושבת שזה אישי מדי אז בבקשה אל תעני - תמחקי וזהו.

gafi

New member
בוקר טוב

היי, גם לי קצת עצוב קצת הרבה זמן, אבל בכל אופן אסור להפסיק לחייך התקופה הרעה תגמר ועוד מעט נגיע תקופה מקסימה תחייכי.....................

soulbird

New member
yesterday Beatles

yesterday all my troubles semed so far away now they seem like theyre here to stay now i long for yesterday משהו כזה)

חוכמית

New member
על אותו משקל יש את

THERE IS ALLWAYS TOMORROW שאני מאוד אוהבת ו - DON´T STOP THINKING ABOUT TOMORROW של ביל קלינטון ותראי לאן הוא היגיע. אתמול נגמר. היה. PASSEEEEEEE. המשיכי הלאה, חפשי את מה שאת עוד לא מכירה.... יש שם עולם שלם להרגיש, להכיר, ולאהוב. באהבה.

חוכמית

New member
אוף.......

התשובות הקצרות האלה....... אין לי השראה לסריגה...... זה מקמצנות או מעצלנות?????????

סיון b

New member
הי gafi

מצאת אותי גם כאן.... את אומרת שעצוב לך, ואני מה זה מבינה כי גם אני בתקופה כזו עכשיו.... בכל אופן אשמח לעזור, כפי שהבטחתי, מניסיוני הקודם. ואני אתקשר - אל תדאגי... מצא חן בעיני מה שכתבת על החליוך, כי זו גם הגישה שלי. אני לא מפסיקה לחייך. גם כשעצוב ורע לי בנשמה. החיוך תמיד על הפנים. וזה חשוב. אז ישר כוח, ואני איתך!

~דויד~

New member
איזו גסות!!!!

חוצפה!!!!! מה קרה ציפי? יצאנו מהארון? נו נו נו פויה פויה

למעלה