היי,מה שלומכם??

היי,מה שלומכם??

בתקופה האחרונה לא כיף לי בעבודה מהרגע שאני מגיע כבר בא לי ללכת... הזמן לא עובר וממש משעממממם.. לא מזמן סיימתי ללמוד ואני כבר מחכה ומצפה לקבל את התעודה כדי שאחפש עבודה במקצוע שלי )-:

avitano

New member
אח....

זה כל כך מה שאני מרגיש עכשיו השבוע לא זז לי, השעות לא זזות, הכל לאט וכל דקה מורגשת אבל אצלי יאמר שזה כך לתקופות ולאחר כל תקופה מגעילה שכזו מגיעה תקופה אחרת וטובה

אנחנו על אותה סירה...

זה קצת מנחם חה..חה.. אז אך אתה מעביר את השעות המשעממות בעבודה? אני היום לקחתי איתי ספר לעבודה אם לא תיהיה לי תעסוקה אני מתחרפנת (-: השמך יום מעולה!!

Nחמן

New member
מעניין לעניין

תגובה לך וגם להשם אצלי. "ויעבוד יעקב ברחל שבע שנים ויהיו בעיניו כימים אחדים באהבתו אותה". שתי תמיהות בפסוק זה: א. שבע שנים = ימים אחדים??? הלוא שוו בנפשכם אדם תאב להשיג דבר חשוב: שחרור מהצבא (או, לא עלינו, מבית הסוהר)... וכו' הרי כל יום נראה כמו נצח! אצל יעקב אבינו 7 שנים = ימים אחדים??? ב. התורה איננה עוסקת ברומנטיקה. מדוע, אם כן, מציינת "באהבתו אותה"? התשובות לשתי השאלות הן אחת: יעקב אבינו אהב את רחל אהבה רוחנית (לתשומת לב הרב רון)! גם אם הייתה יפת תואר ויפת מראה, כל זה היה בפנימיות. עיקר מטרתו של יעקב הייתה להוליד ממנה 12 שבטים - שבטי י-ה. אומנם רוב השבטים יצאו מלאה ומהשפחות אבל במישור הרוחני רחל הייתה אצלו העיקר. גם שני בניה של רחל זכו לייחס מיוחד אצלו. עכשיו שהגענו לידי כך אפשר להבין, שבמישור הרוחני לא שייך ממד של זמן. כאשר אדם ישאף לשאיפה רוחנית, הזמן יחלוף ביעף (וכחלום יעוף). אני מאחל לכולנו, שהזמן יעבור מהר בכל.
מתנצל בפני הגולשים, שהמתינו (או לא המתינו) להמשך כתיבת הבלוג שלי על הקורות אותי בשנה החולפת. תקלה במחשב מנעה ממני כל שימוש בו. אי"ה המשך הבלוג יגיע מחר בערב בצמוד לברכת יום הולדת לאחד החברים הכי טובים שלך...
ושנזכה רק לשמחות! חודש טוב לפורום ולכל בית ישראל!

ספר יקר

New member
../images/Emo49.gif על סיום הלימודים!

מקווה שבמהרה יימצא המקום שיתאים לך!

כוסמו המדינה הזאת!

בא בנאדם, רוצה לעבוד! באמא שלו רוצה לעבוד!! אומרים לו.. שש בוקר מה שש בבוקר...." חח נשמה שלי התעודה עכשיו חמה יצאה מהתנור ובטח היא בדרך.. בע"ה תמצאי אחלה מקום שתהני בו ותרגישי סיפוק גשמי וכלכלי /tapuzforum/images/Emo13.gif אין עלייך בעולללםםם!! /tapuzforum/images/Emo23.gif ועיצה שלי, אל תשכחי מחר לקחת ספר לעבודה או תשחץ חח מאז שעברת ת`תאוריה אין לך מה לעשות בשעות המתות בעבודה וזה צפוי שהזמן לא יזוז.. תחפשי תעסוקה מאמי והכל יסתדר.. /tapuzforum/images/Emo24.gif

../images/Emo23.gif

שכחתי ת'שורה שאומרת : בא בנאדם! רוצה לעבוד ב מקצוע שלו ! באמא שלו רוצה!!! והסמיילים ההפוכים שלך יותר קרועים חחח כי זה יוצא ככה "קרעת אותי מצחוק *בוכה* הידד! *בוכה* מה איתך? *בוכה* ממש עופר לוי נהיית לי....

למעלה