היי מה קורה?

Future Tal

New member
היי מה קורה?

מה שלום כולם? אני צריכה אצות ממכם..כשאני מוציאה את החמוסה שלי לטיול עם הרצוע היא כל הזמן מצליחה להשתחרר..אני סוגרת את זה ממש חזק יותר זה זה יחנוק אותה..מכירים רצועות כאלה שזה על הצבר יש איקס בבטן ומאחורי הרגליים? אז היא כל הזמן הולכת אחורה וזה משתחרר לה...קניתי רצועה כזאת שזה כמו "תיק" שיש פס על הגב אבל היא נורא קטנה וזה ענק עליה..מה לעשות?

ממ

שלום לך. הרצועה עם ה X,בטח בצבע אדום אם אני לא טועה.אני חושבת שאת לא שמה אותה נכון. כי גם החמוסה שלי תמיד עשתה בה רברסים כאלה..(הלכה אחורה) אבל לא הצליחה להשתחרר ממנה. אני ממש לא יודעת איך להסביר במילים איך להלביש את הרצועה הזאת, אולי אחרים יוכלו להגיד לך, ואולי אני אמצא תמונה. ה X עצמו צריך להיות לה מלמטה, על החזה. ועל איזה רגליים את מדברת? קדמיות או אחוריות? חח אני מניחה שהרצועה כמו תיק זאת רצועת H, אני אישית, לפאדג' הגדול שלי קניתי כזה של כלב (פינצ'ר או משו) וגזרתי ותפרתי. הקטנתי אותה בעצמי. לפונץ' מצאתי אחת שבאמת תתאים לה ולא אצתרך להקטין.

Future Tal

New member
רעיון טוב

אני אקטין את ה H אבל את ה X אני כן שמה נחון..איקס בבטן הולך מאחורי הרגליים הקידמיות..

Future Tal

New member
אהההה

ניראה לי שהבנתי..שמתי אותה הפוך אולי..מה שנשאר מהרצועה על הצוור לא על הבטן..כן? טוב אני אנסה את זה חח

mikonww

New member
לתת לה לאכול עד שתיהיה שמנה

כך לא תוכל ללכת רוורס ולצאת מהרצועה חחחח אפשרות שניה שלא סמת לה את הרצועה כמו שצריך
אין צורך לסגור חזק אולי, בגלל זה היא מנסה לצאת מיזה כי זה לוחץ לה, תנסי בבית ליסתובב איתה עם הרצועה, שעה וקצת כל יום אבל להתחיל בהדרגה. שבועה ראשון 15 דקות שבועה שני חצי שעה שבועה שלישי אפשר כבר שעה, רק לא לשקוח לפנק בדברים בזמן שהרצועה הלאה.

Future Tal

New member
שמתי תמונות לפני כמה זמן

האמת שבדיוק מכרתי אותם השבוע אבל השארתי אחד כדי שהאמא לא תהיה בודדה..חינכתי אותו והוא כל כך חמוד הוא כבר לא נושך^^ לשים תמונות שלו אני יכולה רק מחר כי ביניתיים אין לי מצלמה והMP4 שלי בתיקון (יש לו מצלמה..) מחר או מחרתיים הוא חוזר..אז אני אשים.

Sweet Fantasy

New member
בני כמה הם כבר שמכרת אותם?

ולמי מכרת את כולם יחד? אל תשכחי לעקר, שלא יהיו טעויות בין האמא לזכר.

Future Tal

New member
הם בני חודשיים

מכרתי אותם לבתים שונים..ולמה לעקר? אני יכולה לטפל בעוד גורים וניראה לי שהוכחתי את זה כבר..

Sweet Fantasy

New member
אסור לזווג בני משפחה

את חייבת לעקר אותה או לסרס אותו, כשהוא יגיע לבגרות מינית הוא פשוט יאנוס אותה. בקשר להוכחות, ממש לא מתערבת לך בעניינים, נמאס לי להיות אמא תרזה של כולם, לי לא הוכחת כלום.

Future Tal

New member
וול

אני לא צריכה להוכיח לך כלום..ונמאס לי שאת מנסה להגיד לי מה לעשות..אני העשה מה שאני רוצה..לא חזרתי לפורום כדי שיטיפו לי מוסר חזרתי כדי לקבל עצות..לא רוצה? לא צריך..אני לא צריכה טובה מאף אחד.

Future Tal

New member
כן כתבת לי

"לי לא הוכחת כלום" ולמה בדיוק אסור לזווג מאותו משפחה?

Sweet Fantasy

New member
לפני שאת יוצאת על אנשים

תשאלי מה הייתה הכוונה, זה לא ממש עושה חשק לענות לך. 1. כשאמרתי שלא הוכחת לי כלום, זה כי לא חיפשתי הוכחות, אני לא אמא שלך ולא מחפשת אותך, תעשי מה שבא לך, אני עונה ונותנת עיצות לטובת החמוסים, אחרי שאני אומרת מה שיש להגיד, הכל בידי מבקש העיצה = את. לא הוכחת לי, כי לא ביקשתי הוכחות. 2. זיווג בני משפחה אסור מסכנה של גנים פגומים, מחלות , מומים וכו'.. כמו שאסור לאבא להביא ילד עם הבת שלו. אסור זיווגים מדרגה ראשונה = בת, אמא, סבתא - עד דור 3. עדיין רוצה לזווג? זווגי, אל תבואי לבכות שיצאו לך חמוסים בלי ראש או משהו.

WTR

New member
מה עם החמוסון שלך שהיה חולה?

הוא ראה ויטרינר?

למעלה