היי מה קורה?..

sinergit

New member
היי מה קורה?..

היי מה קורה??.. קוראים ל אמי.. (emmy) אני מקן שלומי (שולטיםם!!)..צפון מערבי שולטט!1 ויש לי שאלה ??..אתם באים למח"צ??...מישהו?? דרך אגב...סינרגיה שולטת!!!!!!

פורה

New member
תזכירי לי מה זה?

ואת מכירה את ענת פז? (ברור שאת מכירה, התכוונתי אם את זוכרת אותה..)

MakeItHurt

New member
אמיי!!

אמי הצטרפה ^^ אמי זאת לי (זמיר נוו מהבצפר) יאייי צפון מערבי שולט!!! תהני במח"צ
לי><"

שלווווםםםםםםםםםם

אני בי"א אז אני לא עושה מח"M אבל שלום לום לך!!!!!! יש לי טטניקית בקן שהיא במחצ ועוד כמה חטניקים...

sinergit

New member
בטח זוכרת

באארור שאני זוכרת אותה!!!....היא היתה הקומונרית הראשונה שלי1!..אני חולה עליהה!!!!!!!

MakeItHurt

New member
תגידו...

מאיזה כיתה יש שמו"צ? כי לנו הוא הוקם רק שנה שעברה.... ונו"על הורסים לנו את הקן כי סמו אותנו קרוב לקן שלך הנו"על... ארררר

לפחות הקן שלך רק ליד הנועל...

אצלינו זה נוע"ל צופים עוד נוע"ל נוער צמרת ועוד ועוד ועוד.... השמוצ זה מד ועד י"ב

מה את אומרת? 3 פעמים שרפו לי אותו

פעם אחת שרפו בקטנה גם בפעם השניה... אחר כך שרפו את האמאמאמאמאמאמא של הקן לא היה חלונות הדלתות נהרסו כל הקירות היו שחורים זה גרם לשיפוץ מאוד גדול בקן

MakeItHurt

New member
אמממ

שרפו אצלנו זקו תיק של קומונרית למים ומקללים אותנו ושמים לנו דברים שלהם והקומונרים שלהם לא עושים כלום חוצפה

פורה

New member
גם לנו שרפו את הקן,

ותלו סרטים כתומים על מה שנשאר ממנו. ועכשיו, הקן שלנו חולק קיר עם בית כנסת.. איזה אירוני זה....

jast

New member
כי עכשיו אין מצב שישרפו לכם אותו שו

שוב... לא אותם אנשים בכל מקרהP=

פורה

New member
כן, היא הייתה גם הקומונרית שלי!!

ענתוש כפרע.. היא משרתת בצלמון עכשיו ואנחנו הולכים לראות אותה!! קן כרמיאל שולטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

אצלינו זה הצופים כן גם קן ראשון מרכ

ז של הנוע"ל נשרף... מסכנים זה רק הצופים!!!!!!! חראות לא מספיק גונבים לנו חניכים גם שורפים לנו קינים זונות חסרי בושה אלה!!!!!!

MakeItHurt

New member
חחח

עכשיו זה וויכוח למי שרפו את הקן יותר מידי פעמים?? חח זה מצחיק...

למעלה