היי מה קורה

היי מה קורה

סורי על ההודעה אבל אני אביב למי שלא זוכר אני באילת כרגע בחנות אנטרנט והתגעגתי נורא לכולם מה איתכם ספרו חויות אה אני עובדת בקלאב הוטל בתור חדרנית וזהב קשה מאוד מאוד וכל יום אני יוצאת ויש לנו עיר ערוץ הילדים במלון וראיתי את זוהר קידר יו.... מה איתכם איזה דפוק יובל היה שהתמסטל אני מעודכנת לא לדאוג אביטלוש חולה עלייך נשמה שלי יפה שלי מה איתך עצבנית שלי והילוש וטל וכולםםםםםםםם ודניאל וכוליי וכולייי

אה דרך אגב מיכה

אני מתעידכנת באולמפיאדה כי כולם בעבודה שלחי רואים והדר שכחתי אותך אהובתי ומי שמדבר עם יניב לוי שימסור לו דש ממני

אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה המצב???????????? לא הבנתי לאן נעלמתתתתתתתתתתת איזה יופי שחזרתת!!!!

תיפי1

New member
חחח אביב

בידיוק חשבתי עלייך היום... מה קורה???? היתגעגעתי!!

15 דק' אחרונות יש לי שיט בא לי להשא

יה שרון היפה שלי מהפורום התגעגעתי אליה ואביטל יזבלה וכולםםםםםם הדררררררררררררררררררררררררר עמרם ביטון חי ונושם דרך אגב לא מפסיק להציק באמצע העבודה חחחחחחחחחח ואני כבר לא אוכלת גלידה עם מייפל אלא גלידה לבד בחדר אוכל חחחחחחחחחח ודש לטלושה שלי

טוב ביי חברה

בהצלחה בלמודים והילושה להתגבר חחחחחח דוגמנית שלי יפה שלי סופר מודל הקיצר דש להדר ולטל ולאביטל וליניב כמובן אה ויער הנשמה שלי שלח לי מסר חמוד כזה

אופ!! איזה ביאוס

עד שאביבוש באה לפה, אני לא המלחתי לדבר איתה!! גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

היא לא חוזרת!!

היא גרה שם, היא עובדת שם!! היא לא חוזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Ivan Pedroso

New member
אביב!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חחח כמה זמן לא היית פה...
טוב לפחות עכשיו את פה
יש סיכוי שתיכנסי יותר פעמים? ובקשר לאולימפיאדה-אני עכשיו בדיוק רואה את הטקס סיום
עצוב עצוב...

למעלה