היי מה קורה

היי מה קורה

לרגע ראיתי את ההודעות היפות ושמחתי ואז את ההודעה של ריקי על הריב עם הבוס תני לו חורש שזה מאכל פרסי מאוד טעים זה ירצה אותו אני מקווה שהכל בסדר

כן יקירי עוד פעם בספרייה

אבל למזלי היום יותר שקט ואני יכולה לכתוב בשקט מה נשמע מה שלומך

מיקי 35

New member
אני בסדר בקוים כלליים...

בוקר קצת קשה אך מקווה שזה כבר מאחורינו

sidi

New member
צהריים טובים

נופר, אני רואה שאת מכורה לנו חחחחחח

כן יקירי אני מכורה באמת באמת באמת

אליכם וכל עוד זה אליכם אני מאושרת מההתמכרות הזו טוב לי איתה ואני לא מרגישה רע עם זה לאומת ההתמכרות שהיתה לי לצ´ט ששם הרגשתי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רע ושם באמת צריך רק לצבוע את המסך בכחול (ואני חושבת שלזה התכוונת אתמול) פה אני מרגישה שזה אמיתי וכנה וחוץ מזה שעזרתם לי לצאת מההתמכרות הלא טובה שהיתה לי

אני בסדר זהו הולך ונגמר לו החופש

שלקחתי לעצמי בטח ביום ראשון יהיה פרצופים אבל אני מצפצפת אני מקווה שיהיה טוב האמת אני לא רגילה לקחת דבר כזה ארוך ואני כבר כמעט יומיים בסדר ופשוט הארכתי את ההנאה שלי בבית ואיפה שהוא בלב אני קצת דואגת וקצת מרגישה שרימיתי אבל זה מה שיש

mariana

New member
נופרוש נשמה

מה שלומך? מגיע לנו מדי פעם חופש כזה ארוך מה יש? את יודעת אני חוזרת כל יום הבית עם כאבי ראש מהמסך שאני מסתכל עליו כל היום. אוףףף יש לך עצה?

יקירה נראה לי לא רק כאבי ראש

מהמסך אלה גם משברי זהות התחלת לכתוב על עצמך בלשון זכר
סתם סתם סתם אני מתה עליך רק תשכבי קצת תעצמי עיניים וגם תה עוזר לעיניים מה שלומך מה קורה עם טופס 106 אם תצליחי עם זה ספרי לי טוב

mariana

New member
בסופו של דבר

הצליח לי אבא של אחת מהן אמרה לי שהיא עובדת בעבודה שלה כעט כבר חמש שנים אז עשיתי אחד ועוד אחד ואמרתי שזאת לא היא, בגלל שבעבודתה הקודמת היא עבדה לפני שנתיים. עכשיו הרבה יותר ברור? אז נשארה לי בחורה אחת שזאת היא

למעלה