היי, מה קורה לכם?!

Padme Amidala

New member
היי, מה קורה לכם?!

תשמעו משהו!! מהרגע שהגעתי לכאן רק ראיתי תלונות של אנשים על כמה שהפורום חסר חיים, יבש, וכו´. אני הגעתי, אני נכנסת ממש כל יום לפורום, בכל פעם שאני נמצאת אני משתדלת להשאיר הודעות חדשות או להגיב לישנות... מידי פעם מישהו שם כאן סקר נחמד, או שמתפתח דיון מעניין, אבל אם כל כך מפריע לכם שהפורום בשנת חורף אז למה שלא תפעלו?! אם מישהו שם כמה תמונות נחמדות כדי להחיות את הפורום (לא בהכרח פורנו...) או מביא שאלה מעניינת, אזש באמת לא יזיק להגיב, לשתף וכולי!! הפורום יבש?! אז תשאיר הודעות!!! ותנו לי גם להזכיר לכם שהמנהל חזר והפורום עודכן אז לאף אחד לא יזיק לתרום קצת לפורום ולעזור להרים אותו לרמה של פורום ממש שוקק חיים. תכתבו הודעות, תביאו חברים, מה אני יודעת... העיקר זה להחיות את הפורום!!!

יש לי רעיון.

הבעיה בפורומי פאנדום זה שלא תמיד הפאנדום פעיל. כלומר, הכל טוב ויפה בתקופת הסרט, כי יש פעליות, ציפיה וכו´, אבל הסרט מאחורינו והסרט הבא עוד רחוק (2005). אז יש לי רעיון כזה. מעכשיו, כל שבוע יהיה שבוע שיוקדש לסרט מסוים - החל מהשבוע הבא. בשבוע הזה נקיים בפורום דיונים, סקרים, טריוויה וכל מיני דברים כאלה שקשורים לסרט הספיציפי של אותו שבוע. וכיאה, נתחיל ביום ראשון הקרוב בשבוע "תקווה חדשה". בינתיים, אם יש לכם הצעות איך אפשר להחיות את הפורום בנוסף או כחלק מתכנית הנושאים השבועית, אתם מוזמנים לכתוב כתגובה לשרשור זה או בהודעה אישית אלי. הכח יהא איתכם, -אלעד

Padme Amidala

New member
לי זה נשמע רעיון מצויין!!!

ותבדוק מהר את תיבת ההודעות שלך כי החזרתי לך תשובה!

למעלה