היי מה קורה? יש לי שאלה..

היי מה קורה? יש לי שאלה..

עכשיו קנינו אוכל מיוחד לחתולה שלי שאמור לגרום לה לאכול פחות ולעשות פחות צרכים ולכל משקל של הבעל חיים צריך להביא כמות מסוימת מהאכול..והרי חמוסים אוכלים אוכל של חתולים, אז חשבתי שאם אני אתן לחמוס שלי את האוכל הזה אז אולי הוא יעשה פחות צרכים..יש מצב שזה יעזור?

Sweet Fantasy

New member
איימס זה אוכל

איכותי.. האם האוכל רפואי או משהו? או שרגיל? אם זה רפואי לא לתת לו בכל אופן תזכירי לי בן כמה החמוס שלך? אם הוא מתחת לגיל שנה לא מומלץ לתת לא אוכל לחתולים בוגרים. רק אחרי גיל שנה אפשר לעבור לאוכל לחתולים בוגרים.. מתחת לשנה לגורי חתולים את יכולה לנסוצ לקנות לו אוכל לגורי חתולים של איימס אולי זה יפחית מי יודע..

אוקיי תודה ועדיין

לא קנו לי חמוס...עוד מעט קונים לי אני רק רוצה להיות לגמרי מוכנה שאני אוכל לטפל בו הכי טוב שאפשר...

Sweet Fantasy

New member
הבנתי..

(לא קונה מחנות נכון?) מקווה שלא בכל מקרה לכל שאלה אני פה.
יום טוב מיכל

Sweet Fantasy

New member
זהו..

שבעונה הזאת כבר אין כמעט גורים ואם יש אז הם כבר בוגרים ובדר'כ נשארות רק נקבות אם את באמת באמת רוצה חמוס שיתאים לך תעשי טובה ולעצמך ועם כל הקושי שבדבר תחכי לעונת ההמלטות שמתחילה באפריל.. אני יודעת שזה קשה תאמיני לי (לחכות זה נורא) אז אז יהיו הרבה המלטות של גורים אצל מגדלים ותוכלי לקנות גור מתוק שיתאים לך (בצבע , באופי) תוכלי לראות את ההורים ולהתרשם בצורת הטיפול לא כדאי לך לקנות עכשיו חמוס רק כי את רוצה "עכשיו" עד אפריל תוכלי ללמוד על החמוס לחקור ולקרוא הרבה זאת המלצתי, מעבר לכך זאת החלטתך מקווה שתעשי תהחלטה הנכונה, בהצלחה

אוקי..תודה..אני כבר יחליט עם ההורים

שלי...ומקסימום אני אחכה לא יקרה כלום..העיקר חמוס בריא טוב וחמוס..
אני הלכתי..ביי

למעלה