היי מה קורה אנשים....

spirit0805

New member
היי מה קורה אנשים....

כבר הרבה זמן שלא היה מפגש/ מסיבה וכל דבר שקשור לזה, מה עם ריקוד משותף למלך שיצולם? נוכל להזמין את כולם להשתתף ולעשות מה שהיה פעם ריקוד המוני בפארק הירקון או משהו? דרך אגב לא היינו אמורים לעשות קליפ מחווה למייקל עם השיר P.Y.T? מה בנוגע לזה?

b l a n k e t

New member
היי

אני בעד מגה-מסיבה עם ליין אפ של די-ג'יים ואחד מחו"ל (מכרים שלי, מעריצים מושבעים).. זה יכול להיות אדיר. הכנסות כמובן יתרמו לצדקה (ילדים). מה אתם אומרים? רעיונות? הצעות ומענות ממסיבות בעבר? צפי משתתפים מינימום 1000.. כרטיסים ימכרו בכ-50-100 שח - תלוי בהפקה (אם הפקה תקח כסף או שתקבל ממכירות אלכוהול בלבד) כרטיסי וי-אי-פי 150 ש"ח - עם כניסה לחדר וי-אי-פי עם כיבוד, שתיה, ומכירת פריטי מייקל מוזלים. כמובן שמעריצים המתנדבים לקחת חלק בהפקה יכנסו חינם חברי פורום תפוז יקבלו הנחה מיכל הירשברג

dikloosh21

New member
1000

אני חושבת שאפשר להגיע לאירוע בסדר גודל כזה רק עם הפקה ענקית עם חיבור לאנשים הנכונים ופרסום ממש ממש רחב לדבר הזה. הפקות גדולות כאלה דומות להפקות של מסיבות יום העצמאות או אפילו הופעה מחו"ל... אירוע בסדר גודל כזה חייב להיות במקום פתוח... לדעתי זה רעיון ממש מצוין אבל צריך חיבור לאנשים הנכונים בתחום שישתתפו בהפקה של זה.

spirit0805

New member
אני כל כך בעד!!!! מסיבה, אני זקוקה לאחת...

תאמינו לי, אין לכם מושג כמה אני צריכה מסיבה, שנה יותר מידי קשה עם מעט מידי הזדמנויות להשתחרר, אם תארגנו משהו (לכולם פליז) אני כל כך באה, מה בנוגע לפורים? אמרו לי שתהיה מסיבה אני מקווה כל כך שזה נכון

למעלה