טוב, סבבה...
קוראים לי פבל, ג'וני זה סתם כינוי שהדביקו לי במד"א (אני מתנדב שמה)... אני מאשדוד, בן 17 (עוד חודש), מאוד אוהב רוק, בין אם זה ישראלי או באנגלית, או אפילו מטאל... הלהקות/זמרים שאני הכי אוהב הם: ישראלי-יוני בלוך, מוניקה סקס, בוטן מתוק בקרקס, כנסיית השכל, איפה הילד, חמי רודנר, קספר, שייגעצ, משינה וסינרגיה לועזי- ג'ט, צ'ילי פפרז, מרון 5, אואסיס, וגרין די מטאל- (כן, אני יודע שזה גם לועזי, אבל זה פשוט ז'אנר שונה..): מטאליקה, איירון מיידן, סטיינד, אוזי אוסבורן, מוטלי קרו, נירונה, מגהדת' ומנאואר כעקרון יש לי עוד הרבה דבריםשאני מקשיב להם.. בהזדמנות אני אעלה את הפלייליסט המלא שלי (בסביבות ה-18 ג'יגה, ועדיין לא סיימתי לבנות אותו לגמרי, אני פשוט מחכה שהוא יהיה מוכן לגמרי..), כנסיית השכל וחמי רודנר הופיעו פעם בבית הספר שלי, אז כבוד D= אני מנגן על קלידים, במיוחד אוהב לנגן שירים של קספר, קצת על גיטרה-פה אני דווקא אוהב לנגן בלדות ושירים לועזים שקטים כמו nothing else matters של מטאליקה, או wonderwall של אואסיס.. אני גם מנהל פורום "האקר" (פורום המחשבים) באתר הרשמי של ראש 1.. שמה הניק שלי הוא EMINEM, כשעוד הייתי ראפר לפני מספר שנים, ולצערי אי אפשר לשנות שמה ניקים.. הפורום במצב קשה, ואני גם אוהב להתעלל בו כי אני יודע שזה לא מזיז לאף אחד... אם ב"ז בא לכם להיכנס: www.rosh1.co.il תהנו

זהו כעקרון, זה די הרבה פרטים עלי