היי מה נשמע?

נכון...

אבל, אה, זה לא שמונים! זה 79! כלומר, לא שאני קטנונית לגבי הציון... זה פשוט נראה אחרת ל-ג-מ-ר-י! כמו - - - 23 ו-24 הם דומים כזה נכון? לעומת זאת - 19 ו-20? עולמות שונים לגמרי! ... לא...?

shirakl

New member
מיכלוש, את ממש צודקת!

וזה מזכיר לי משהו.. פעם קיבלתי 89 במבחן במתימטיקה... ואז עברתי על המבחן, והשוויתי למבחן של חברה שלי, וראיתי שבאחת השאלות לי המורה הורידה נקודה ולחברה שלי לא, וכתבנו ממש אותו דבר.. אבל זה היה רק נקודה.. אז הלכתי אליה והראיתי לה, ואז היא הסתכלה עלי במבט של את רוצה עוד נקודה אין לי בעיה.. ואמרתי לה: תביני: 89 זה ממש שונה מ - 90.. אז היא אמה לי: עכשיו כשאני חושבת על זה, אני ממש מבינה אותך, הנקודה הנוספת הוז באמת משנה הרבה כשזה ככה..

../images/Emo6.gif

פעם... (לפני איזה חודש
) קיבלתי במבחן בתנ"ך 82... שזה בסדר, כלומר, אוקיי. אניווי, אז מפאת שיעמום בלתי נסלב (כולם כזה הלכו למורה ושאלו שאלות או אני לא יודעת מה) התחלתי לחשב את הנקודות... ויצא לי 91.
אז חשבתי, מה, לא יכוליות שהיא טעתה בכ" הרבה.... אז חישבתי שוב, ושוב, ושוב. ושוב. אז בסוף היא באמת שינתה לי
נ.ב - זה לא קשור בכלל, אבל לאנה, איך את חיה בלי טלפון?

shirakl

New member
אוי, איזה כיף זה כשזה קורה..

אבל את יודעת מה לא נעים? כשהטעות של המורה היא הפוכה, והיא מוסיפה לך נקודות.. כאילו, זה סבבה וכל זה, אבל את לא רוצה להגיד לה מצד אחד - כי את רוצה את הנקודות כמובן, ומצד שני את מרגישה מזה רגשות אשמה... חבל"Z! אבל לא נורא...

PURPLE CHICKEN

New member
אויש זה קרה לי פעם...

בעצם כמה פעמים...
זה אינדידי מעצבן..
אבל לפעמים המורות נחמדות וגם כשאומרים להן הן משאירות את הנקודות כמו שהן ולא מורידות...
או שזה רק אצלנו?

../images/Emo6.gif|! +../images/Emo6.gif

*לאנה
**
**
* אני זוכרת שבכיתה ז´, המורה חשבה (חישבה?
*נסקלת**לאנה
*) שקיבלתי 97 במבחן. אבל אז ראיתי שהיא לא הורידה לי על טעויות, אז אמרתי לה... (כן.
אני פראיירית..
) אבל היא אמרה שהמבחן הוא 92, כאילו, שעל המבחן שלי כתוב 92, אבל היא משאירה את הציון 97 אצלה ביומן בגלל שאמרתי לה
! אוייש...
, איפה את בטי
?!?! *נסקלת בשנית*

PURPLE CHICKEN

New member
אכן!

79 זה ציון טוב!
דווקא השנה יש לי ציונים טובים (בנתיים...
אתם יודעים, היום, מבחן בספרות, מורה סתומה, כולם הולכים להיכשל...
), הכי נמוך, אממ... 85 בערך!
תגידו, זאת רק אני או ש-79 נשמע הרבה פחות מ-80?

z O e i

New member
טנק גאד!!!!! התחלתי להרגיש טיפשה פה

...
חכו חכו לכיתה יא´!!! מואהאהאהאה...

לiלה

New member
הממוצע שלי השנה כזה טוב! אני שמחה!

אני מאושרת! קיבלתי... 100 פעמיים באלגברה 95 ו-117 בערבית (איך 117? היה בונוס של 20 נקודות)... 100 בספרות 97 במוסיקה (אבל המקצוע הזה קזה דפוק! אלוהים יודע מי המציא אותו (אני לא בטוחה אם אפילו הוא יודע!)!)! וכו´....

למעלה