היי מה המצב

B A R B A R

New member
היי מה המצב

לא מזמן נחשפתי לטול (היו לי מספר שירים שלהם על המחשב שלי שממש אהבתי כמוaenema,sober ועוד...) ובנוסף רכשתי את הדיסק שלהם undertow, אך נורא התאכזבתי כאשר חפשתי במספר חנויות את הדיסק שלהם aenema ולא מצאתי(!!) אז רציתי לדעת אם הדיסק בכלל הגיע לארץ, או שיש חנויות ספציפיות שמוכרות אותו.

j i m m y

New member
בדיוק לפני כמה דקות דיברתי על זה

שאין כמעט דיסקים של TOOL בארץ.. הקטע שאם תחפש בAMAZON אתה תמצא גרסאות שאין אותם בארץ בגרוש של האלבומים, אז אם אתה שואל אותי אז יש הרבה יותר בחו"ל.. משום מה האלבומים היחידים שאפשר להשיג בקלות בארץ זה אופיאט, וגם זה בקושי. אני מאחל לך הצלחה בחיפוש.. האלבום שאתה דיברת עליו היה בארץ, ואפילו נדמה היה שהוא רץ יפה וממשיכים ליבא אותו כרגיל, אבל זה לא היה ככה.. בזמן האחרון אין כמעט אלבומים של TOOL בארץ. עד כמה אתה מכיר את TOOL ?

indifferent

New member
אני ראיתי...

... ב-אוזן השלישית בת"א (שינקין) את כל הדיסקםי של טול (חוץ מהראשון)

B A R B A R

New member
../images/Emo68.gifאני בת

טוב אולי בגלל שלא הצגתי את עצמי, אז קוראים לי ענבר ואני מפ"ת. ולא, הייתי בעין השלישית (שנקין) וגם שם לא מצאתי את הדיסק הנחשק. ועוד דבר תוכלו לתת לי קצת פרטים על טול. כמו מס' החברים בלהקה,מתי הם נוסדו ועוד..

הייתי...

באוזן השלישית והיה שם רק את אנדרטו אבל אם את רוצה את הדיסק אז את יכולה או להזמיןם באינטרנט או ללכת לאוזן השלישית או כמעט כל חנות מוזיקה מכובדת ולבקש

תיקון

באוזן השלישית והיה שם רק את אנדרטו אבל אם את רוצה את הדיסק אז את יכולה או להזמיןם באינטרנט או ללכת לאוזן השלישית או כמעט כל חנות מוזיקה מכובדת ולבקש שיזמינו לך את הדיסק שאת רוצה...

j i m m y

New member
כתבתי משהו במיוחד בשבילך ../images/Emo13.gif

מילותיו של מיינרד ג'יימס קינן, מנהיג הלהקה וסולנה (תרגום חופשי מהאתר החצי רשמי TDN): "בעולם מושלם, אנשים בתוך הכלל ישמעו את האלבום, יקבלו השראה ויעשו משהו אקסטרה-אורדינרי. אני מקווה שמישהו ישתמש בנו כגיבוי להשראה בשביל לעשות דברים אחרים שהם מעורבים בהם. אני לא הולך להאכיל בכפית כל אחד ולהוציא מהם את תחושותיהם האישיות והחוויות שלהם. אני קורא את הפירושים שאנשים כותבים למילות השירים באתר האינטרנט (TDN). הם רחוקים מאוד ממה שהתכוונתי. אבל זה בסדר." "באמת שיש לי יותר אמונה באנושיות מאשר שאנשים אחרים חושבים שיש לי. זה מקומם ומרגיז אותי כשאנשים לא משתמשים בראש שלהם לגבי דברים מסויימים. זה מרגיז אותי כשאנשים מוכרים את עצמם בגרושים ונותנים לעצמם ליפול, גם במקרים של חינוך ושל אינפרמציה." הלהקה מונה חמש אנשים, קבוצה מגובשת של אומנים אחד-אחד, אנשי אשכולות. הסולן האגדי, מיינרד ג'יימס קינן, שנולד ברוונה, אוהיו, ובגיל 15 בערך עבר למישיגן.עד שהתגייס לצבא (כן, כן הוא היה חייל לתפארת) ב1982, הוא חי באוהיו, מישיגן, ניו-ג'רסי, ניו יורק, אוקלהומה, קנזס וטקסס. מיינרד היה באקדמיה הצבאית "ווסט פוינט", מחזור 1984, והוא היה בקבוצת ההתאבקות המקצועית של בי"ס, וגם במסדר האביר, שקוד האמונים שלו היה "אני לא אשקר, ארמה או אשקר, או אסבול את אלו שיעשו זאת". מיינרד עזב את בית הספר הצבאי והתחיל ללמוד אומניות, דבר שהוביל בסופו של דבר ללימוד עיצוב ו'פנג שואי'. לפני TOOL, בשנות השמונים, מיינרד היה חבר “Children of the Anachronistic Dynasty (C.A.D.)” , להקה ששחררה קלטת בהפקה עצמאית בשם "ציפורניים" (Fingernails). כמו כן, הוא היה חבר בעוד להקה שנקראה TexAns. מיינרד פגש את דני קרי (שמיד נרחיב עליו את הדיבור) בלוס אנג'לס, כשהם היו שכנים. דני נתן למיינרד ולאדם (שגם עליו נרחיב בהמשך) להשתמש בחדר החזרות שלו, ולבסוף ניגן איתם מספר פעמים. מיינרד כרגע עוסק בפרויקט צד שנקרא A Perfect Circle, והוא עדין נוטל חלק גדול בלהקת TOOL . כמו כן, הוא גם התארס לחברתו. (לא, הוא לא הומו.) אדם ג'ונס הוא הראש היצירתי מאחורי הריפים האמתניים והמדהימים והקליפים המרתקים של הלהקה. למרבה האיירוניה, נוח לו יותר שתגדירו אותו בתור אומן מאשר מוזיקאי. אדם במקור הוא מאילנויז, וניגן בכינור בבית הספר היסודי. הוא התקבל לתוכנית סוזוקי למוזיקאים מחוננים, והמשיך לנגן בכינור בשנותיו הראשונות בהיי סקול. אח"כ עבר לקונטרה-בס למשך שלושת השנים הבאות. בנוסף לניגון בתזמורת, אדם ניגן גם בס בלהקה בשם Electric Ship שבה ניגן טום מורלו (Rage Against The machine לימים) בהיי סקול, ולמרות שלא קיבל אף פעם שיעורים נורמליים על גיטרה, הוא למד מטום, וטום למד ממנו. כמו כן, אדם גם למד קולנוע. אדם קיבל מלגה ללמודי מוזיקה בקולג', אבל בחר ללכת לבית ספר לאומניות במקום. אדם הלך לבית ספר לאיפור בהוליווד. הוא התחיל ללמוד "איפור פשוט" משום שהוא חשב שזה יעזור לו להרוויח כסף. מיד הוא החל לעבוד כפסל ואיש פעלולים מיוחדים, שם הוא למד אנימציה, טכניקות מצלמה, אשר בשלב מאוחר יותר הוא ישלב בקליפים של TOOL. הוא עבר לעבוד ב"סדנת ריק לזריני לדמויות" למשך שנתיים. אדם הוא מאייר מוכשר, וצייר מבריק. הוא מעריץ את דבו (אמן קומיקס איטלקי) וגולש בסקייטבורד בזמנו הפנוי. פול ד'אמור הוא במקור מספוקיין, וושינגטון, וראשית כל הוא נגן גיטרה. פול הגיע לTOOL דרך אדם ג'ונס. פול הגיע ללוס אנג'לס בגלל תעשיית הקולנוע שם. הוא לא עשה מוזיקה הרבה זמן, וחשב לוותר על הנגינה. הוא כעס כל הזמן, והאופי המוזיקלי של TOOL התאים לו יותר מהכל. פול ניגן עם ה Replicants, להקת גרסאות כיסוי שכללה חברים מ Failure, והם עשו גרסאות כיסוי לשירים של להקות כמו טי-רקס, missing persons וכו'. הם הוציאו אלבום בלייבל ZOO . פול עזב את TOOL מכיון שהוא שינה טעם מוזיקלי, הרחק מהגיטרות הכבדות והריפים הרועשים, והוא רצה לעשות משהו יותר ניסיוני. הוא הופיע עם להקה בשם Lusk, והוציא טייטל אחד בשם Free mars. דני קארי גדל באיזור מאוד טרופי, במעמד בינוני אמריקאי ממוצע בפאולה, קנזס. אביו ניהל חברת ביטוח גדולה ואמו הייתה מורה בבית ספר. הזיכרון המוקדם ביותר שיש לו בקשר למוזיקה הוא כשאביו לקח אותו לספריה המוזיקלית באוניברסיטת קנזס וניגן לו את The Planets מאת Gustav Holst . דני התחיל לקחת שיעורי מוזיקה כבר בגיל 10 או 11, רק על תוף הסנר בתזמורת בית הספר, ואח"כ שוב כשהוא קיבל את מערכת התופים הראשונה שלו בגיל 13. דני קיבל מלגה ללימודי מוזיקה בקוסרבטריון של קנזס סיטי. הוא למד מוזיקה שלוש שנים באוניברסיטת מיזורי. הוא קיבל מספר הצעות לשחק כדורסל בקולג' קטן, אבל הוא ידע שהוא לא מספיק טוב בשביל לשחק כדורסל קולג' ולהתקדם למקצוענית. דני עבד שנים קשה על טכניקות התיפוף שלו. הוא תמיד אהב את בילי קובהם ואת באדי ריץ' משום שלא משנה עד כמה מהר הם נגנו, תמיד היית יכול לשמוע כל תו מתיפוף. הוא היה יכול לקבל תואר אקדמאי מוערך אם הוא היה נשאר עוד שנה אחת, אבל הוא העדיף לעזוב כשהיתה לו ההזדמנות לצאת להופעות עם הלהקה. ב1986 דני עבר ללוס אנג'לס, והעביר 4 שנים לפני שמשהו אמיתי קרה. על כל פנים, בתקופה זאת הוא נכנס חזק לתחום התופים האלקטרוניים. הוא ניגן על מערכת אלקטרונית עם מצילות אמיתיות וניגן במועדונים. אח"כ הוא חזר אל הדבר האמיתי עד שגיבש לעצמו מערכת תופים שנשמעה ממש טוב. דני גם ניגן בפרוייקט של Green Jellow, Pygmy Love Circus וגם לקרול קינג. ביום יום הוא עבד בשיכפול קלטות, ואז הוא פגש את אדם ג'ונס דרך טום מורלו (מ Rage Agains The machine) . דני גם גר בשכנות למיינרד. הוא אף פעם לא עבר אודישן ללהקה (ממיינרד ומאדם). הוא די ריחם עליהם משום שהם הזמינו אנשים אליהם לנגן, והם לא הגיעו, אז הוא בא להחליף מקום. דני עדין אוהב לנגן ג'אז כשיש את הצ'אנס, והוא עובד בפרויקט צד שנקרא Zaum, פרוייקט אלקטרוני. ג'סטין צ'אנסלור פגש את TOOL לראשונה בניו-יורק, ושמר על קשר עם חברי הלהקה למשך מספר שנים, עד שהלהקה שלו דאז Peach עשתה tour משותף עם TOOL באירופה. כשהבסיסט המקורי של הלהקה פול ד'אמור עזב, TOOL עשתה לג'סטין טלפון. בהתחלה הוא דחה אותם. Peach התפרקה שש שנים קודם והוא היה בתהליכי הרכבה של להקה חדשה עם הגיטריסט. הוא חש מאוד נאמן לחברו שניגן איתו מגיל 14. אבל אז הוא החליט שהוא לא יכול להחמיץ את ההזדמנות. הוא טס לארה"ב, עשה אודישן, וקיבל את התפקיד. הייתה לו תחרות קשה שהכילה גם את הגיטריסט של פילטר – פרנק קבאנף, את הגיטריסט של קאיוס – סקוט רידר, וגם את מרקו פוקס מזאום. (אותו אחד שמדקלם את המילים ב Die eier von satan. ועוד. אחרי הנחיתה בארה"ב ג'סטין נישא לאריאדנה צ'נסלור על פיסגת הרי המינגוס באריזונה בינואר 1997.

Vtach

New member
זה ארוך................./images/Emo2.gif

גם אני "חזרתי" אחרי תקופה של היעדרות.... לא שכשכן הייתי פה רשמתי משהו.. אבל מילא..
. האמת שקראתי את כל מה שכתבת.. (אז כולם.. יאללה לקרוא!
) וד"א גם אני הייתי בתוכנית "סוזוקי" כזו.... אבל הייתי צריך להפסיק אותה באמצע כי חזרתי לארץ..................................

Serpent King

New member
תגיד, אפשר למצוא דברים של

הפרוייקטים שהזכרת? NP : mangled - in ancient times I : de christianis

j i m m y

New member
לא נראה לי אחי..

אני לא חושב שזה יצא ביותר מכמה אלפים ספורים.

../images/Emo35.gifHow you doing

יש את Aenima ואת Lateralus בצליל בכפר סבא.
np- closer-Nine Inch Nails

B A R B A R

New member
*עין השלישית- אוזן השלישית../images/Emo9.gif

וואאי תודה איזה השקעה
מאיפה הוצאת את כל החומר הזה?!?!

j i m m y

New member
זה כל האינפורמציה שיש לי לגביו.

חיפשתי ב TDN (יש קישור במדור המתאים) וזה כל מה שמצאתי.

MelodicTruth

New member
בקשר לג'סטין

אם אני לא טועה הוא אנגלי.... והנה ציטוט של מיינארד מאחת ההופעות: ".... allow me to introduce the REST of the church. Reverend Daniel, the lion fucker Carey. Reverend Maynard, the slayer of Abel Keenan. Justin Chancellor....unfortunatly a Jew. AND the Reverend, original sinner along with Eve, the Reverend Adam Jones..."

j i m m y

New member
כן

הם וTOOL נפגשו במופע שנערך באירופה. משם ג'סטין מכיר אותם, ומשם הוא התחיל להיות בקשר עם החבר'ה.

למעלה