היי, מדריכים, ספרו קצת על

היי, מדריכים, ספרו קצת על

עקרונות הנשימה בשיטה שלכם, הן בזמן קרב והן במהלך החיים. בתודה, בן

היי, מדריכים, שאלתי אתכם שאלה!!! ../images/Emo46.gif

אם לא תענו לי תוך 3 דקות אני איאלץ ל... ל... למה, בעצם? טוב, לא חשוב. אבל תענו, יא *^&%$&$%#!@^&% שלכם בן

הא! מצאתי מה לעשות!!!

אם לא תענו לי תוך 3 דקות אני _א_נ_ש_ו_ם_ עליכם!!! אז לא כדאי לכם, כי הבוקר עוד לא צחצחתי שיניים!!! חה!!!

איומים?! ../images/Emo12.gif גם לי יש! ../images/Emo11.gif

הדבר היחיד שאני מוכן לכתוב על נשימה באמנות-הלחימה שבה אני עוסק הוא, שאסור שהנשימה תהיה מאומצת. צריך לתת לאויר לצאת ולהיכנס מעצמו, איך שזה יוצא באופן טבעי. לא להתערב במה שהגוף כבר עושה לבד מהיום שנולדת. כל הערה נוספת, מחייבת מגע רצוף עם מורה לאורך זמן, שיוכל להכיר את התלמיד, את מצבו הרפואי ואת מידת-התקדמותו בשיטה. איומים? אם לא תתנהג יפה, במקום לקרוא לך בשמך המלא אני אקרא לך בט"ש!
(דוד, שהיום קיבל צו-קריאה למילואים
רק שלושה ימים, תרגיל, אבל בכל זאת מעצבן)

לא בשנייה הזו ממש

אבל בערך עוד חודש... למה הפליאה? חשבתי שרוב האנשים עדיין עושים מילואים בארץ, למרות אחוזי ההשתמטות. דלית, ששמו נגזר מ DELETE, ועושה את עצמו כאילו לא מבין באמת על מה ולמה התפלא סלבו.

מריושי

New member
נשימה מאוזנת

יש שלושה סוגי נשימה נשימה מאוזנת- כשהשאיפה והנשיפה באותו אורך נשימה נקבית ונשימה זכרית שאני תמיד בתבלבל בינהן אחת אם שאיפה קצרה ונשיפה ארוכה והשניה עם שאיפה ארוכה ונשיפה קצרה חייב להיות איזון בין שני הסוגים האלה המקום שהכי קל לראות את הענין זה בקאטות ברגע שאתה נושם מאוזן ונכון הקאטה תהיה יותר קלה- יושקע פחות מאמץ בקאטה (זה תקף בעיקר על פורומים של קונג פו שהם ארוכים ומסובכים יותר מקאטות של קראטה...)

למעלה