היי מדרום ספרד

condis

New member
היי מדרום ספרד

המדהימה והמהפנטת שלא רציתי לחזור משם בכלל..... אבל הנני כאן וכבר מתגעגעת לאקזוטיקה האנדלוסית... כמה תמונות לאחר צנזור

justme2121

New member
שאלה לכולם

הי טוב אז קודם כל אין מה להגיד התמונות פשוט מהממות! דבר שני מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות בחיפה דיסקים עם מוזיקה קיצבית שמתאימה לריקודי בטן?? ואתם גם יכולים להמליץ על כמה דיסקים שכדאי לקנות??
בתודה מראש לכולם!

ORTALCOHEN12

New member
אוספים לריקוד בחיפה ובכלל

אני מוכרת אוספים ערוכים לריקודי בטן וישנם אוספים של זמרים בחנויות למוסיקה בוואדי צרי איתי קשר אם את מעוניינת אורטל- 0544430315

לקונדי - למה הסתרת דווקא את החלקים

הטובים? הא? בכל מקרה, יש לך גוף פצצה ועיני חתולה מהפנטות. והמאהב הספרדי, נו ספרי, שווה? אח, אח איזה כייף להיות בחופשה, ככה בלי דאגות, בלי ריצות פשוט להיות. בברכת חופשת שהיתה ונגמרה אבל עד מהרה שתהיה עוד אחת תמרה

condis

New member
מלאך|אני בחורה צנועה....

ולא נעים להראות הכל... למרות שעם המאהב הספרדי לא הייתי כל כך צנועה, לא יודעת אולי בישראל אני מרגישה צורך לכסות
בכל מקרה הייתה חופשה קסומה וגם קצת עבדתי שם בהדרכת ריקודי בטן ואף למדתי קצת פלמנקו. יש מצב שאחזור לספרד לעבוד בברצלונה כי יש ביקוש רב בתחום האוריינטלי ובכלל ליבי חפץ בספרדי שלי.לב. קבלי תמונה של הספרדי עושה לי פדיקור...אני אומרת לך אין כמוהם
|

../images/Emo99.gif חתיך!!!! יאללה לכי על זה!!!

מה נשמע?? נהנת??? אל תשכחי להזמין אותנו להופעה בספרד...

איזה תמונות את מהממת ../images/Emo57.gif

היי מיטל מה שלומך מותק? אני רואה שממש שנהנת .... מה חוץ מזה ? מתי חזרת ,איך את מתאוששת ? מתגעגת רחלי

את מהממת

היי מיטל, תמונות מדהימות, תמשיכי להנות ותחזרי עם חוויות משעשעות איילת עוזיאל

למעלה