היי, מבקשת להצטרף.. :)

hodown

New member
היי, מבקשת להצטרף.. :)

חיה, 18, נעים מאוד. מתה על סקרבס. דמות אהובה וסקסית :ד"ר פרי קוקס המשוגע! סיימתי עונה שלישית מקווה ששאר העונות ירדו כמה שיותר מהר. שאלה: מה אתם מסמנים כספויילר שאני אדע להיזהר? מקווה להשתלב

Roncha87

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

הספוילרים שכתובים פה הם של העונה השישית, כך שרוב ההודעות שהן לא ספוילרים יהיו בשבילך ספוילר. בקיצור הרבה ספוילרים
ברוכה הבאה והשתלבות מהירה ונעימה

Angelus

New member
אהלן חיה,

ברוכה הבאה.
אנחנו מסמנים ספוילרים מהעונה ה-6 ומעלה, היות ועונות 1-5 שודרו בישראל.

steelwater

New member
היי, ברוכה הבאה!

מה שלומך? ספרי לנו קצת על עצמך. גם אני רואה עכשיו בעונה השלישית. אבל אני כבר ראיתי את העונה החמישית ורואה כל שבוע את גם את העונה השישית.

hodown

New member
על עצמי

בת 18 אמרתי כבר. מהצפון. אני לא ראיתי עונות מתקדמות ואני מחכה כבר הרבה זמן לראות את הפרק הראשון של העונה הרביעית. גיליתי את הסדרה לא מזמן, ראיתי את הפרק הראשון באינטרנט ונדלקתי. כמו שאמרתי מקודם הדמות האהובה עלי היא של ד"ר קוקס כי הוא עושה את הסדרה למה שהיא, וגם היציאות המוזרות של ג'יי. די עוזרות קצת. אני מקווה שבקרוב אני אוכל להשתתף בדיונים שלכם. על העונה השישית :) אממ אני אוהבת גם פורומים אחרים פה: נמלטים, סמולוויל, חברים והיהודים. זהו בעיקרון. אין לי עוד מה להגיד חח.

Angelus

New member
כמה צפוניות.../images/Emo3.gif

שמחים לארח אותך, ברצינות. אל תרגישי מובכת להגיב על כל שטות שלנו פה. ותיזהרי מגיתית, היא נושכת..

Angelus

New member
אמבריי לנצח

או כפי שהיא אוהבת לומר: "אמבריי לנצח
" היא נשמה טהורה, אחת מהפורום.. אבל צריך לשים לב.

Angelus

New member
אני אוהב לעקוץ אנשים.

ככה אני מקבל תשומת לב מרובה.

Roncha87

New member
ואללה?? איפה בעמק?

סתם להתעניינות, אני מהגליל התחתון. קרוב אלייך.

למעלה