היי. מאוכזב נטו!

• פותח הנושא 2k3
  • פורסם בתאריך

2k3

New member
היי. מאוכזב נטו!

היי. זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה , ופעם ראשונה שאני בכלל כותב בפורום. היתה לי חברה.. שנה כמעט. בחורה מתוסבכת נורא! זה התחיל בבעיות חמורות שהיו לה בבית, הורים רבים, מתגרשים וכו'. כחלק מחיפוש ה"אהבה" שלה , היא מצאה לנכון לחפש את זה עם בנים.. היא היתה עם הרבה בנים.. לא שכבה איתם אבל עשתה מספיק.. איזהשהו יום בבית הספר יצא לי לשבת לדבר איתה, היא סיפרה לי את זה. כל אחת אחרת שהיתה מספרת לי דברים כאלה הייתי ישר הולך צעד (דימיוני) אחורה . אבל אצלה, זה היה אחרת. אנחנו עבדנו יחד. היא תמיד אמרה שאין אהבה בגיל 17, לאט לאט גרמתי לה להבין שיש אהבה ואפילו היא פה קורבה במרחק הזזת יד. וכך היה, התאהבנו. היינו יחד. היא היתה נורא רכושנית וכעסה שאני מדבר עם ידידות אחרות שלי. אפילו נפרדנו פעם אחת או פעמיים מהכעס שלה על זה. לאט לאט היא למדה להבין שזה לא בסדר והכל היה טוב. יום אחד הגיע בחור חדש לעבודה, מההתחלה לא היה נראה לי הקשר בינהם. היא כל הזמן אמרה שהוא חמוד והכל, אבל לא ייחסתי חשיבות ואז שוב נפרדנו כי היא חשבה שהתחלתי עם מישהי אחרת, הוכחתי לה אחרת בכך שהקלטתי אותי מדבר עם אותה בחורה אומרת שלא התחלתי איתה, היא לא היתה מוכנה להאמין וכך זה נגרר חודש.כל החודש בכיתי לה שנחזור , היא לא היתה מוכנה לשמוע. עד שיום אחד היא רצתה לחוזר וזה כבר היה מאוחר. לא רציתי. היא נורא נפגעה, ניסיתי לגמור את זה הכי יפה ואפילו אמרתי לה שוב שאני רוצה לחוזר אליה. ואז גיליתי כמה חלאה היא. היא התחילה עם אותו אחד מהעבודה באותו היום שהיא רצתה לחזור אליי, רצתה להתנשק איתו, הרי זה לא בעיה בשביל אחרי ניסיון כזה. וכל פעם כשכעסתי היא אמרה שאני יותר שווה ואין לי מה לדאוג. התנהגנו כמו חברים ממש! שכבנו, יצאנו. הכל! וכל פעם זה צץ ממקום אחר! שהיא איתו, נפגשים, יוצאים, מבלים! הוא לא רצה לצאת איתה! היא תמיד אמרה שהיא מרגישה רע כשהוא במשמרות.. כי היא לא אוהבת אותי. לאט לאט היא הודתה שהיא מרגישה רע כי הוא לא רוצה אותה!! היא מחפרנת אותי! עכשיו אנחנו לא מדברים! בכעס.. בשנאה! אבל איכשהו אני לא מצליח להיות רגוע.. מה היא עושה עכשיו? איפה היא? וכו'.. למרות שהיא כל כך פגעה בי!! אני משתגע!! מה לעשות כדי לשכוח את החולת נפש הזאת??? מצטער על המגילה..

גבר...גבר

ראשית ברוך המצטרף אלינו, שנית לדעתי הגעת למקום הנכון כאן כולנו (ואם תישאר גם תבין זאת) או לפחות רובנו מאוכזבים ופגועים מאהבה, ולכן העצות כאן ברמה טובה+++. לדעתי אתה חושב עליה הרבה ומה היא עושה וכו'... בגלל הצורך לאהבה, בגלל הכעס שהכל נגמר בצורה כזו ואולי גם בגלל שהיא לא האמינה לכך למרות שדיברת אמת והוכחת זאת אך לדעתי עצם הבעיה לא טמונה בך אלא בה כי גם אתה הרי שמת לב שהיא נדלקה על בחור אחר וכמה שזה כואב וקשה עלייך לשכוח אותה בכל דרך אפשרית כי אם היא רצתה לצאת עם אחר ברגע שנפרדה ממך והתחילה הרי שהיא לא ראויה לך בשום פנים ואופן. מגיעה לך בחורה נעימת הליכות, בחורה שתאהב אותך ותאמין לך בכל ליבה ולא תצטרך להקליט את עצמך בכדי להוכיח לה דבר. שכח את הבחורה הזה וכמה שיותר מהר.

LauraLF

New member
אני עם המלכהה....

מלכה , צריך לדעתי למצוא לו גם תאומה ! כשאנחנו מחפשות בשבילנו.. ולך , אני הצעתי לך לבוא לפורום מסיבה שידעתי שפה הם מקשיבים ומקסימים...וגם זו חברה טובה...כי כולם פחות או יותר באותהסירה. לדעתי לא מגיעה לבחורה הזו שום הזדמנות ושום התייחסות.. אתה השקעת את הנשמה..(אני יודעת מה עשית לה ליומולדת) והיא במקום זה היתה מאד מגעילה אלייך...אני חושבת שלא מגיע לה...אתה צריך מישהי שתעריך אותך , תאמין לך ותאהב אותך בשביל מי שאתה , בלי תנאיםם... בהצלחה חמוד.

2k3

New member
ואני עם שתיכן! :)

LauraLF מי כמוך יודע כמה השקעתי ! אוף! כתבת משפט נכון... "תאהב אותך בשביל מי שאתה , בלי תנאים".. הלוואי והייתי מתנא לה תנאים איי פעם! מי שאני זה מי שאהב אותה ונתן לה הכל! תמיד! אוף!

LauraLF

New member
גם אני ככה בקטע הזה...

אצלי זה הכל או כלום בקשר..אם אני אוהבת מישהו זה עד הסוף אהבה בלי תנאים. התכוונתי שהיא שמה תנאים...פעם התירוץ הזה פעם הקשקוש הזה לא שווה אותך חמוד. קח תמונה של המלכה שלי לעידוד

אני בהחלט מסכימה איתך חברה

צריך למצוא לגבר בחורה, אבל אחת על רמה. בקיצור אנחנו צריכות למצוא לנו משפחה טובה מאוד, רצוי אוהבת, חמה, מאושרת ואם יש לה כסף היא תתקבל בברכה גדולה יותר לחיקינו. אני מתחילה לחפש אחריה. יש לך עוד דרישות למשפחה המבוקשת לפני שאצא בחיפושי סרק.

LauraLF

New member
לא אין דרישות!!

רק בואי נצא לחיפושים כבר
וכמה שיותר אחים יותר טוב...ככה יותר חברי פורום יהנו!! מה איתך ועם החבר? דברתם?

איזה אחד מהם?

אם את מדברת על ההוא ששבר את ליבי ואח"כ אני החזרתי לו באותו מטבע אז הוא מתקשר אבל אני לא עונה לו כי המשכתי הלאה בחיי. או שמא את מדברת על המטריד אז הוא כבר הפסיק להטריד, אבל...אם את מדברת על השומר שלי מחר הוא חוזר לעבוד איתי, וחוץ מזה אני חזק בלרצות להיות בקטע ארוך טווח עם איזה אחד מהעבודה שלי ששבוע שעבר אפילו הציע לי נישואין בצחוק.

LauraLF

New member
ספפפרררריייי! מה עם החדש מהעבודה.

ושאלתי על השומר ראש..

ראיתי את ההוא מהעבודה היום, הוא בא

לבקר אותי!!!!!!!! הוא לא בא בעניין עבודה- הייתי בטוחה אז שאלתי אותו אם הוא הביא ניירת וענה לי שלא אלא בא לבקר אותי ואפילו הציע לי טרמפ הביתה (כאילו שהוא לא ידע שאני עם רכב), ואח"כ אמר לי "טוב אז את הפלא' שלי את מכירה, אז ביי" והלך. החמוד השני אמר לי שאנחנו נראים די טוב יחד והוא גם אמר שזה שפעם שעבר הציע לי להתחתן איתו בטלפון לא היה סתם כי אחרת היה זורק "סתם צוחקים" או משהוא דומה. אתן לזמן לעשות את שלו ואם לא אני אזרז את הזמן.

LauraLF

New member
תתקשרי לפני שגם הוא יצטרף לפורום

"שלום , אני עובד באיזשהו משרד ויש אחת שאני מנסה להתחיל איתה אפילו אמרתי לה שתתקשר אליי והצעתי לה גם נישואין פעם..ולא נראה לי שהיא מעוניינת אז אני מאוכזב...עזרו לי . בתודה , החתיך מהמשרד" אז יאללה

הוא התקשר היום, ועוד 45 דקות

הוא אמור לאסוף אותי לשבת בבית קפה בעיר (הכי נחשב בעיר שעשה פתיחה מחודשת- והמחירים בשיא), אבל אל תדאגי אני מבטיחה לשאול על אחים. עד איזה גיל את מחפשת.

LauraLF

New member
יאאאאווו!!! אני שמחה בשבילך!!!

עד איזה גיל? נגיד 25

2k3

New member
המון תודה!

הלוואי וזה היה כל כך פשוט כמו שאת מתארת.. תביני, על פניו, אין בנאדם עליי אדמות שאני אמור לשנוא יותר ממנה, ואיכשהו אני לא מפסיק לחשוב עליה! זה משגע!!!

בהחלט לשנוא, למרות שכעס ושנאה

הם לא הדברים הכי בריאים וטובים, אבל במקרה שלך אתה חייב לתת לעצמך סיבות לשנוא אותה- רק ככה היא תצא לך מהראש והשאר כבר יבוא או שתצא ותכיר בחורות טובות ונעימות הליכות, בחורה כמוך שתדע להעריך, לאהוב ולהתמודד עם כל בעיה ולא לברוח לזרועות אחרות כל יום. מקווה שלא תתפתה ותשוב לזרועותיה אי פעם מגיע לך הרבה יותר ממנה.

LauraLF

New member
צודקת

צריך לחשוב איך עוברים הלאה איך ממשיכים... וצריך למצוא סיבות להתנתק...תחשוב על זה שאתה פי מאה יותר טוב ממנה...שמגיע לך פי מאה יותר טובה ממנה.. שאתה משקיען והיא לא...ושאתה יכול להשקיע את האהבה שלך במשהו אחר שיחזיר לך בדיוק בכמות שמגיעה לך.. בקיצור אתה מוזמן להצטרף למועדון שלנו (שפתחנו אתמול): סרג'נט פפר ומועדון הלבבות השבורים העלובים והבודדים של ראובן ולאורה:)

2k3

New member
צריך.. לא תמיד בר ביצוע.

פה הבעיתיות יקירתי! לפעמים קורים לי דברים שהכי משמחים אותי בעולם!! ואיכשהו אחרי שניה של שמחה ענקית אני ישר עוצר ואומר לעצמי "ואללה, איך אתה יכול לשמוח כשהיא לא איתך? איך אתה יכול לא לשתף אותה בזה" ועוד ועוד.. כך שאני בכלל לא מצליח להתגבר. לפניה היתה לי מישהי... גל.. בלג בעומר היינו יחד בים.. שכבנו על החוף והסתכלנו על הכובים, היה ממש כייף.. היו לי מיליון הזדמניות לנשק אותה וככה לשכוח מההיא.. משהו עצר אותי! וכשהגעתי הביתה, הרגשתי חרא כל כך! "איך יכולת להיות במצב כזה עם מישהי אחרת".. למרות שידעתי שהיא נמצאת במרחק כמה צעדים (ארוכים ) ממני ונמצאת (אני משער) באותו מצב רק יותר חמור.. :( אוף!!!!

למעלה