היי מאגר

• פותח הנושא y0001
  • פורסם בתאריך

y0001

New member
היי מאגר

התקנתי את התוכנה microsoft visio 2002 זו התוכנה שהמלצתה לי באחד השירשורים אחורה לשירטוט תוכניות היא ממש טובה אך אם אתה יודע להסביר לי בדרך כל שהיא איך להביא אייקונים זה ממש יעזור או אם תוכל לשלוח לי אייקון של פחת או ח"א מגנטי טרמי והעתיק אותו או אם יש לך איזה שירטוט פשוט של דירה בקובץ של ה visio אני אקח אייקונים משם תודה רבה ולילה טוב

lekner

New member
פשוט מאוד

תפתח את התוכנה לך ל file--shapes---myshapes---favorites תלחץ שם ואז יהיה לך דף ריק בצד שמאל בצבע ירוק כך את המדריך לחשמלאי של דונויבסקי בסוף יש את כל הסימונים בצד ימין בדף הלבן תשרטט את מה שאתה רוצה פשוט כדי לעשות מפסק צייר קו אלכסוני ועיגול מתחת ועוד עיגול מעל עכשיו יהיו לך 3 חלקים נפרדים עכשיו סמן את כולם עם החץ לך ל shape---grouping-----group עכשיו זה יהפוך לציור אחד זהו השרטוט מוכן עכשיו גרור אותו לתוך הריבוע הירוק בצד שמאל וזהוא כשתצא התוכנה תשאל אם לשמור את favorites תעשה כן וזאת תהיה הספריה לכל הציורים שלך מקווה שעזרתי

מאגר

New member
חרתה בדר הקשה ביותר כל האייקונים

האלה נמצאים שם ומפסקים על אותו מפסק יחיד יש את הכפול מחליף וצלב ולא צריך ליצור אותם מחדש צריך רק לקרוא את המדריך למשתמש הוא מצויין יעיל וידידותי אם יש לך בעיה צור איתי קשר טלפוני ואני אסביר לך. אני עובד עם התוכנה הזו כבר יותר מחמש שנים 050-5271788 דורון ט

אתה צודק אך

ישנם הרבה מאוד סימונים שלא קיימים אתה צודק שאולי עבור משתמש מתחיל הם מספיקים אך הדרך שהנחתי אותו אולי תוכל לעזור לו לפתח סימונים עצמיים

y0001

New member
תודה מאגר

יצרתי אייקונים עשיתי תוכניות יוצא חבל על הזמן כמו שאומרים ותודה על ההענות בטלפון ודרך אגב איך אני משרטט אבל לרוחב כי אין מספיק מקום לכל הח"א תודה רבה

y0001

New member
שכחתי להודות לך עופר

אבל דע לך שההסבר ליצירת אייקונים היא בדיוק כך ואפילו קלה מאוד תודה רבה

מאגר

New member
לבריאות אם זה עזר לך בשביל זה אנחנו

כאן בכדי לעזור ולהוועץ אחד בשני

למעלה