היי למי עוד חוץ ממני יצא לשמוע את ה

Spirit Bear

New member
היי למי עוד חוץ ממני יצא לשמוע את ה

שיר החדש שלו בהופעות "כמה שאת יפה"?? נכון שזה אחדד השירים המדהימים? ו-וואו שנים שלא הייתי בפורום! התגעגעתי.. ואני כנראה אלך לזאפה... רק שאין לי מושג איפה זה ... =/

leetal25

New member
השיר החדש

לשיר קוראים "כמה את יפה" והוא באמת שיר מדהים שמחה שנהנת. ההופעה בזאפה הולכת להיות מדהימה. ירמי קפלן מארח את דנה ברגר בליווי רן שמעוני על התופים, עידו אגמון חשמלית, אריה בן קנז על הקלידים ומיכאל פרוסט על הבס. חובה ללכת. מועדון הזאפה נמצא ברמת החייל ברחוב ראול וולברג - את יכולה להכנס לאתר של הזאפה ולקבל שם את כל הפרטים. תהני.

אורלי82

New member
ההופעה בזאפה

מישהו אולי מגיע להופעה בזאפה יום ראשון מאזור חולון... אני מחפשת טרמפ

אכן זה לא חוקי אבל-

לי יש מלא שירים על המחשב-מקוריים פשוט שמתי את הדיסקים המקוריים שלי במחשב שיהיה לי נוח לשמוע ועשיתי מין דבר כזה בהגדרות שאי אפשר לצרוב גם אם יתאמצו. ככה שרק אני שומעת במחשב-וזה מקורי!

שלמונזה

New member
יש הבדל ../images/Emo168.gif

מה שהיא ביקשה זה הקלטה לא חוקית של שיר חדש שמבוצע בהופעות בניגוד לדיעה הרווחת של אנשים בוטלוג זה דבר לא חוקי כשאת קונה דיסקים ומעבירה אותם למחשב שלך? כל עוד לא מעבירה אותם לכלל העולם, תהני ותבורכי [כל זה שקנית מקורי]

חבל שזאת הגישה

הרבה אמנים שאני מכירה זה תודות לכך שהם שלחו לי שירים שלהם או שמעתי בבמה.. אחרת לא הייתי מתערבבת איתם/הולכת להופעה ובכלל מוזיקה דרך מחשב זה טוב כי עם כל הכבוד לפליי ליסט של גלגל"צ...אם רוצים להרחיב את המעגל המוזיקלי ולהיחשף לאנשים מוכשרים ,ולאו דווקא קונבנציונאלים ו"עוברי מסך" או כל החרטא הזה ... מחשב זה אחלה דרך וזה גם העתיד של המוזיקה לדעתי..אולי אפילו גלגל הצלה שיגאל אותנו מהשירים המאוסים שמלמדים אותנו לאהוב ,או מפדיחות כוכב נולד למיניהן. אז אם הייתי בהופעה ואהבתי את השיר אבל אין אותו בשום מקום, אין לי ספק שירמי היה שמח אם הייתי מורידה אותו למחשב כי זה אומר שאהבתי והתחברתי למוזיקה. (שזו המטרה העיקרית נראה לי) כמובן שאמנים שאני אוהבת זוכים אצלי למקום כבוד במתלה הדיסקים...צורבת דיסקים רק לשים באוטו או לקחת לבסיס שלא יהרסו המקוריים. ובכל זאת אני לא רואה כלום רע בלשתף מוזיקה, זה מבורך וככל שאנשים ישתפו אחד את השני כך תגדל ההערכה למוזיקה וכך מספר קוני הדיסקים יעלה..כי הם חשופים ליותר דברים ולא רק למה שהם שומעים בMTV או 24 או דרכים אחרות להעברת מוזיקה. עוד משהו ..אני בטוחה שמי שמוציא דיסק לעולם היה רוצה לדעת שהוא יכול להגיע עם המוזיקה שלו לכמה שיותר אנשים, יש אנשים שבחיים לא היו מקשיבים לירמי ונאלצים לשמוע יוסי סרנגה בגלל המיתון בארץ..אבל אם יש להם את המוזיקה שלו נגישה על המחשב הם יכולים להתוודע אליו בשניות ואם הם יאהבו אותו הם גם יגיעו בסופו של דבר להופעות ויקנו את הדיסק.גאלנו עוד כבשה טועה ממוזיקה מזרחית! זו עבודת קודש! ככה שלא הפסדנו כלום. בואו לא נשכח שאמנם יש חשיבות לעיניין הצריבות, אנחנו לא רוצים לגנוב פה מאף אחד, אבל שבעצם אנחנו כאן בגלל המוזיקה. וכל עוד המוזיקה חיה ,ואיזה הולנדי מאיזה כפר נידח יכול עכשיו לשמוע חווה אלברשטיין, אז וואלה שיחקנו אותה עם האינטרנט הזה.

אגב היוסי סרנגה היה בצחוק...

לא באמת התכוונתי ששומעים מזרחית בגלל המיתון בארץ.. שומעים את זה בגלל ליקוי.

את שוכחת רק דבר אחד..

כשיש לאנשים שירים של זמר מסויים על המחשב, אז בדר"כ אם הוא אוהב את אותו זמר, יש לו את רוב השירים שלו -מהורדות [לא אמרתי לכולם, אמרתי לרוב האנשים! אז לא להתנפל עליי..] יש כאלה שמראש מוותרים על הדיסקים המקוריים כי יותר זול, מהיר ונוח להוריד... ואז, הזמרים והלהקות האלה שאת כל כך אוהבת, פשוט יתחילו להתפרק או להפסיק לעשות דיסקים- למה?! כי הם לא מרוויחים מספיק כסף כדיי לייצר את הדיסק הבא שלהם, ובכלל זה לא יוצא להם משתלם- למה?! כי אין כמעט אנשים שקונים את הדיסק שלהם -למה?! שוב חזרנו להורדות.. ירמי אמר בכמה ראיונות, שהוא לא נגד הורדות - בתנאי שלא מורידים דיסקים שלמים.. ואני באמת מסכימה עם זה.. כי אם זה שיר אחד או שניים של אותו זמר שרק אותם אוהבים מהדיסק.. אז באמת חבל לקנות אותו.. אבל כשזה מגיע לרמות של הורדות דיסקים שלמים או רוב הדיסק, צריך להתחשב באותו אמן, לתת לו קצת קרדיט וללכת ולקנות את הדיסק !! מה שבדרך כלל - לא קורה ! מקווה שהבנת את הנקודה. מה שאת אמרת אולי נכון-אבל לא לגמרי ! כי יש אנשים שפשוט -לא- קונים דיסקים.. ואז המוזיקה באמת תתחיל להכחד מהעולם.

למעלה