היי למישהו יש כאן

רואי

New member
אני עדיין לא הבנתי...

מה הכוונה דררה אינדיאנית? אני יודע שיש דררה... אבל פעם ראשונה שאני שומע אינדיאנית...

היי יש שלוש

סוגים של דררה גדולה היא מאוד מוזרה בעברית לא קוראים לזה דררה(מגיע לגודל 57 סנטימטרים ויש לו צבע אדום על הכנף.דררה קטנה היא הידועה היא נראת כמעט אותו דבר כמו דררה אינדיאנית רק לדררה האינדיאנית הנוצות כהות יותר ולאינדיאנית יש למטה במקור שחור והיא מגיעה לגודל 50 סנטימטרים והדררה הקטנה היא מגיעה לגודל 46 סנטימטרים.הדררה האינדיאנית היא האיטילגנטית מי בינהם והיא מרגישה את המצב רוח של האדם עם הוא כועס ו'כו התוכי שלי מתחיל לעשות קולות של טלפון חחחחחחחחח

רן בראל

New member
דררה

דררה יש רק אחת! היא מגיעה מהודו שזה באנגלית אינדיה ולכן אולי יש מקומות שבהם נקראת אינדיאנית. באנגלית אגב דררה נקראת - ring neck parrot בגלל הטבעת על צוואר הזכר כמובן. יש תוכי אלכסנדרוני שדומה מאוד לדררה ובחלט בן אותה משפחה. הוא דומה מאוד לדררה וההבדל הכי מובהק ביהיהם הוא ההבדל המאוד משמעותי בגודל. האלקסנרוני כמובן הרבה יותר גדול.

קודם כל

אני לא רוצה להתחיל בויכוח אבל עם אתה יכול ליקרא בהונגרית אתה יכול לבדוק מימגדלים מומחים אמרתי אוליי באמת האלכסנדרון זה הדררה הגדולה שאני מיתכונת אבל יש דררה מהודו(אני קוראת לה אינדיאנית כי בהונגרית ככה אומרים)הדררה שאתה מכיר אכן מהודו אבל יש עוד דומה לו (הייתה טעות בהודעה קודמת)יש לו מגור שחור למטה והנוצות שלו כהות והוא קצת יותר גדול אוליי בישראל מחשיבים את זה לאותו סוג (מותציות למיניהם).הינה קישור לאתר עם אתה יודע ליקרא הונגרית חחחח הקישו הכי למטה

למעלה