היי למומחיות

היי למומחיות

היום התקשרה אליי ממכבי ושיגעה אותי לגמרי.. אפשר לעזור לי לעשות סדר בדברים?? כנראה שהחודש לא נעשה שאיבה (יש ציסטה ואין זקיקים) וביקשתי אישור לIVF נוסף (הראשון נכשל). השאלות שלי הן : 1. האם יש הגבלה על מספר הטיפולים ולכן חבל לבקש אישור על טיפול שלא בוצעה בו שאיבה והחזרה ? 2. למה היא כ"כ התרגזה שאני קונה את האמפולות בבית מרקחת ולא אצל האחות ? אני עושה את זה פשוט כי עד שיש אישור זה כבר מאוחר מדי ואני צריכה את האמפולות 3. האם אפשר לבקש אישור (למשל לתחילת החודש הבא) ואח"כ להחחרט (אם למשל לא מתחילים טיפול?) 4. אחרונה באמת- האם מישהי יודעת אם יש סיכוי שלא יעשו לי טיפול באוג' ספט' במדיקל סנטר בגלל החופשה שדיברתן עליה והחגים? נראה לי בזבוז לחכות חודשיים סתם... אני יודעת שאני יכולה לקבל את כל התשובות מהקופה וממדיקל, אבל אין לי סבלנות לחכות עד מחר אחה"צ... תודה מראש על העזרה.

עינת ב6

New member
../images/Emo142.gifהי עינבי...

חמודה, אני לא יודעת לענות על רוב השאלות כי אני במאוחדת ודברים עובדים שם קצת אחרת ...
אבל עד כמה שידוע לי אין הגבלה על מס' הטיפולים!
מקפיצה לך
ומאחלת המון המון בהצלחה !

עינת

תודה על התגובה המהירה אבל נתנו לי דף שהלחיץ אותי נורא ובו היה רשום 4 טיפולים לשנה מתחת לגיל 35 ומאחר ו"זביזבזתי" כבר שניים ללא הצלחה, אני חוששת שהם יסגרו את הברז בשלב מסוים ...לא יודעת מה הם רוצים ממני, שיגעו אותי עם כל הבירוקרטיה - כאילו אין מספיק לחץ ממילא...

פּוֹנְג

New member
כמה תשובות.

1. למה אישור נוסף? האישור שיש לך אמור להיות עדיין תקף כי למעשה לא השתמשת בו (לפחות לא בחלק השני של השאיבה וההחזרה, ובנוגע לחלק הראשון לדעתי יש לו תוקף מספיק ארוך על מנת שתוכלי להשתמש בו גם בחודש הבא.) וכן, יש הגבלה ולכן לא כדאי לך לבקש עוד אחד, בכל מקרה לדעתי במשרד גם יבהירו לך את זה. הם נותנים אישור חדש רק אחרי שאת מביאה מבית החולים שטיפל בך סיכום טיפול. ובמקרה שלך למעשה יש הפסקת טיפול. 2. לא הבנתי את עניין האמפולות. בכל סניף זה שונה. אבל בעיקרון מה שקורה זה שברגע שיש לך אישור (ויש לך כאמור) אז מניין האמפולות יורד לך מהחשבון הפתוח שיש לך בקופה. ונרשם במסגרת הטיפול, יכול להיות שאם עושים זאת דרך בית המרקחת, זה לא נרשם. 3. כמו בסעיף הראשון, לאישור יש תוקף וכל עוד לא הסתיים התוקף (או טיפול, מה שבא קודם) לא צריך עוד אישור. 4. אני מאמינה שבמדיקל סנטר אין עניין של חופשה כי זה בית חולים פרטי.

למעלה