היי לכן...

Bitchhh

New member
היי לכן...

הבעיה שלי היא כזאת. חתונה של אח של חבר שלי מתקרבת ואני לא יודעת מה ללבוש, אני יותר מידי לרנואר וכאלה, אבל פחות מידי למידות גדולות. רציתי לשאול אם מישהי פה מוכרת בגדים שלה לארועים נוצצים, או מכירה חנויות שיכולות לתת מענה לבעיות כאלה... אני לא מחפשת משהו מוגדר, זו יכולה להיות שמלה, חצאית, מכנס, חולצה, העיקר שישב יפה על הגוף. שיהיה לכן יום מקסים מחכה בקוצר רוח.

אור עוז1

New member
איפה את גרה?

כמה את מוכנה להשקיע? משהו נוצץ או פשוט? את חושבת על אופציה לתפור או לקנות משהו מוכן? אני לא יודעת מה משקלך אני יכולה להגיד לך שלבר מצווה של אחי קניתי מכנס שחור וחלצה שחורה פשוטים ועיתרתי אותם בצורה מדהימה באופנטון שבנס ציונה וזה לא עלה לי יקר הכול יצא 600

Bitchhh

New member
כמה שצריך..

בינוני, אני לא בנאדם של יותר מידי נוצצנים וכאלה, אני מעדיפה מינימליזם ופשטות בכל החרטא הזה. אני מעדיפה לקנות פשוט כי אין לי מושג מה לתפור. לא רוצה מכנס אלגנט, כבר חרשתי על ה"לוק" הזה ואני רוצה משהו יותר נשי ונחמד. אני שוקלת 100.3 על 175 ס"מ. מה זה האופנטון הזה? ולגבי קרייזי ליין...לא אוהבת
אני גם מעדיפה חנויות פרטיות ולא רשתות, אבל תודה

אור עוז1

New member
חניות פרטיות אמממ

אז ככה בראשון יש את גלית עיצובים זה ברחוב רוטשילד ויש את אופנטון זה חנות בנס ציונה הם בעצם רשת אבל שם יש מידות גדולות יש ברוטשילד מלא חנויות פרטיות של מעצבים שווה קפיצה

קרייזי לין=]

"אתה צריך קורדיוגראממממממה"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה