היי לכן

../images/Emo201.gif

לפי תוצאות ה- CA125 אכן יש חשד גבוה מאוד לאנדומטריוזיס. אבל אבחנה סופית מתקבלת רק בלפרוסקופיה. אולי כדי לך לנסות לבקש לקבל זריקת דקפפטיל ולא את הלוקרין, ההבדל הוא שהדקפפטיל משפיע לחודש והלוקרין לשלושה חודשים, כך שאם תסבלי מתופעות לוואי מהזריקה זה יהיה רק לחודש ולא שלושה. ובהחלט מבינה אותך לגבי האבחנה הסופית ממה את סובלת.

זואילי

New member
הי אמאעדי

הציעו לך מה שבד"כ מציעים... ואני יכולה להעיד כי אותה הצעה שיפרה את מצבי לגמרי. גם אם לפה' זו אופציה, הלוקרין עשוי לצמצם מוקדי אנדו קיימים ואז להקל על מלאכת הניתוח.

אמאעדי33

New member
היי

אני מבינה בהחלט אבל כמו שכתבתי מקודם אני פוחדת מתופעות לוואי. ויש לי שאלה, אם בסופו של דבר זה לא אנדו אז סתם לעשות זריקה ?! לא יודעת...

זואילי

New member
מובן בהחלט

אבל גם לגלולות יש תופעות לוואי. על כל אחת הזריקה/גלולות משפיעות בצורה שונה. אני מאמינה שאם את מגיעה לטיפול כזה או אחר עם אנרגיות חיוביות ומבריאות - אז ככה גם תעברי את זה. ופה כמובן אני יכולה להעיד על עצמי - שקיבלתי איכות חיים עם תופעות מינוריות (תלוי באיך מסתכלים על זה ולמה אני קוראת מינורי). ולשאלתך, אם זה לא אנדו...אז סתם זריקה - זו החלטה שלך. זה כמו שאם כואב לי הראש אז אני מחליטה אם לסבול או לקחת משכך. הכל תלוי באיך את מגדירה גם את ה"סתם". אני אמנם "נרקומנית" לשעבר (17 שנות משככים) , אבל מאמינה גדולה בזה שאין הגיון בכאב פיזי וסבל רב. אם יש משהו שיקל עלי - אקח.

למעלה