היי לכן...פס וחצי?

SSInstructor

New member
היי לכן...פס וחצי?

שלום, בדרך כלל רק קוראת... עשיתי כבר חמש בדיקות ביתיות - בכל פעם הפס קצת מתחזק אבל עדיין לא חזק כמו השני. האם זה הריון ודאי? אני אשתגע עד יום ראשון לעשות בדיקת דם...

ז ח ל

New member
אין לי שום ספק שאת בהריון

חבל על הכסף של בדיקות הדם, אם כי זה תמיד כייף לראות 2 פסים אגב על הבדיקה שאני עשיתי כתוב במפורש שלא משנה אם אחד הפסים פחות חזק מהשני - זה הריון, אז מזל טוב, קחי נשימה עמוקה, הדקי חגורה ותתחילי במסע הגדול

פּוֹנְג

New member
לא חבל על הכסף!!!

מה גם שזה דרך קופת חולים וזה לא עולה. חשוב לעשות בדיקת דם על מנת לוודא ההריון בריא והבטא מכפילה את עצמה בכל יום. לא לוותר (אפילו אם זה בשביתה וזה באמת יעלה כסף)

פוקית27

New member
נראה לי ש-ז ח ל התכוונה שהבדיקות ה

ביתיות יקרות ופשוט התבלבלה.

פּוֹנְג

New member
פס הוא פס הוא פס הוא פס

לא חשוב שהוא יהיה כמו הראשון, העיקר שהוא יהיה. |מזל טוב| את בהריון.

SSInstructor

New member
תודה לכולן...הפס יותר חזק כבר...

אבל מה יהיה עם השביתה? חייבת בדיקת דם...

קובולט

New member
רוצי

אני מקווה שתראי את ההודעה בזמן בגלל שבחמש בבוקר וגם בשש עוד אמרו שיש שביתה הרבה אנשים לא היו היום בתור לבדיקות דם אני מקווה שתספיקי, שיהיה בהצלחה...

מזל טוב לך ולא להילחץ, בדיקת דם

אפשר לעשות גם בעוד כמה ימים. רק אל תעשי יותר בדיקות ביתיות. חבל על הכסף.

פוקית27

New member
באמת חבל על הכסף,תתאפקי עוד יום אם

לא הספקת ומחר תלכי לעשות בדיקת דם. מחזיקה לך את כל האצבעות ומחכה לשמוע בטא גבוהה ומבורכת.

SSInstructor

New member
עשיתי בדיקת דם ואנחנו בהריון!!!../images/Emo23.gif

תודה על העצות, התמיכה , הידע והכי חשוב חדוות הביחד (גם כשאתה רק קורא...).מאחלת לכולן שני פסים מהר ככל האפשר וניפגש בפורומים הבאים. נשיקות ושבוע נפלא! עידית.

זוג חדש

New member
או - איזה כיף |בלו|../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif|

|בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| מזל טוב יקירתי!!! היה שווה החוסר וודאות הקלה! מ ז ל - ט - ו ב ! ! ! שיהיה הריון קל ונעים עד כמה שאפשר. |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו|| |בלו||

למעלה