היי לכם

היי לכם

שמי קסם, כתבתי כמה הודעות כאן בעבר. לאחרונה אני נמצאת בתקופה שנדמה לי שאני זקוקה לחנות שלמה של אבנים
אמטיסט היא החביבה עליי ביותר ולרוב אני חשה עימה ממש נוח, אני בתקופה של התלבטתויות לחץ נפשי והמון מצבי רוח ויאוש..מתוך בחירה אינטואיטיבית בחרתי לי בספיר כחול(מאוווד כחול כמעט שחור) ויחד עם הספיר אני גם נוטה לענוד מונסטון ריינבו(שמאוד חביבה עליי) -איך השילוב הזה נראה לכם? -האם המיקום של האבן חשוב מאוד כשעונדים? איפה מומלץ לי למקם את הספיר? -התלבטתי נורא בין הספיר הכחולה שלי האטומה כמעט לגמרי לבין אחת בהירה יותר, המוכר בחנות קריסטלים אמר לי שיתכן שאני מאוד רגישה ורוצה קצת לאטום את עצמי מהשפעות שליליות של הסביבה(לי מאוד התחברה התאוריה שלו) מה דעתכם? באהבה
קסם יונת שלום.

stoneage

New member
היי קסם. אם הבחירה של האבנים

שציינת היתה אינטואיטיבית - אז מצויין, האבנים והשילוב שלהן בוודאי טוב עבורך. אני בעד בחירה אינטואיטיבית כיוון שמישהי אחרת שתרגיש שהיא בדיוק במצבך - תמשך לאבנים אחרות ועבורה הן תהיינה טובות יותר. הסיבה היא שהאופי שלכן שונה, הגישה לחיים וכמובן הגורמים ללחץ ולמצבי הרוח. הספיר מרגיעה וקשורה לתקשורת וחוכמה: יכול להתקשר ללחץ ולצורך בקבלת החלטות. המונסטון ריינבו: יכולה להיות קשורה למצבי הרוח - גם מאזנת הורמונלית וגם לשמחה. בעיני השילוב מקסים אבל שוב, לא יתאים לכל אחד. שאי את האבנים עלייך, בכיס, כתכשיט או מתחת לכר. השילוב שלהן או המיקום - תלוי בתחושתך אבל חשוב שהן תהיינה קרובות אלייך לא בתיק או בארון. כללית: להחלטות - אגת טורטלה או אגת ג'אוד לחץ נפשי - רוזקוורץ, רודוקרוסייט, קונזייט, מונסטון-רייינבו שבחרת ייאוש- אבאלון, קארנליאן, ג'ספר דלמטי מצבי רוח - מונסטון. אינטואיטיבית במקרה שלך עולה לי גם סרפנטיין להגנה מהשפעות שליליות - הטורמלין השחורה היא העוצמתית ביותר בהצלחה

היי ותודה לך על המענה../images/Emo23.gif

בדיוק אמש רכשתי גם קוורץ עין החתול...אני עונדת עכשיו אותה ואת הספיר וגם טבעת ספיר.. אני מאוד מיאושת ועצובה, כתבת לי שהספיר קשורה בחוכמה תקשורת וצורך בקבלת החלטות, אני אכן עומדת במצב מייאש ועגום במערכת יחסים שמאמללת אותי, אין תקשורת בכלל, אינני יכולה לתקשר עם האדם מולי(ושתביני, אני בד"כ מתקשרת מצויין עם אנשים) אני עומדת בלבטים מה לעשות להפרד, או לא ואני ממש עייפה נפשית..
סליחה שאני פורקת זאת, זה בלי קשר לאבנים, חשתי בצורך להפתח בפניך משום מה
אז תודה... אני מקווה שאולי הקוורץ יגביר ויטהר את השפעות הספיר... אין לי כח

stoneage

New member
מצטרעת לשמוע. ממליצה לך על עוד כמה אבנים....

קארנליאן למרץ, שמחה, אופטימיות. הרוזקוורץ יכולה אולי "לעזור" לך בהחלטה הנכונה. זו אמנם אבן האהבה אבל כבר נתקלתי במקרים שאנשים רכשו או קבלו רוזקוורץ ולאחר זמן קצר נפרדו מבן הזוג. כנראה שהרוז - גרמה להם להבין גם אם באופן לא מודע, שהקשר אינו נכון. לאבנים נטיה לאזן ולכן לא תמיד הן תשפענה לכיוון מסויים לפעמים באותו התחום -לכיוון הפוך. בהצלחה, החזיקי מעמד. שני

למעלה