היי לכם:]

0miss love0

New member
היי לכם:]

נתחיל מזה שאני כבר שבוע לא ישנה. נרדמת בסביבות השעה 2 וקמה בשעה 7(יומים קמתי ב9 כי ויתרתי על בית ספר). אני לא מצליחה להתרכז בשיעורים מרוב עייפות, ושאני נשארת בבית אני מפסידה הרבה חומר(כיתה י"א היא כיתה קשה), ולהשאר בבית זה כלל לא פיתרון. הבעיה היא שלפני שבוע פשוט לא הצלחתי להרדם, וביום אחריו גם כן לא הצלחתי להרדם, ומפה התחלתי להכנס ללחץ. הרי תמיד דאגו לספר לי חכמים ממני שהגוף ישן את מספר השעות שהוא צריך. אבל אני, שרגילה לישון 9 שעות בלילה, יורדת ל5 שעות. הלחץ ניהיה כבר פסכולוגי, ובכל לילה אני דואגת מחדש. וכל לילה אני מוצאת את עצמי לא נרדמת, בגלל המחשבות האלו- האם אני ארדם או לא. זה נהפך כבר לחלק משגרה. אני לא מאמינה שאפשר להמשיך ככה יותר. אני מנסה את כל התנוחות האפשריות, עם טלויזיה, בלי טלויזיה, עם מוזיקה ובלי. המצאתי סיפורים, חשבתי על דברים יפים:], אפילו ספרתי כבשים. אבל כלום לא עוזר. אני מאמינה שאני צריכה להוציא את הלחץ הזה מהראש שלי, אבל כל פעם שאני חושבת שהלחץ נעלם-הוא חוזר. מה עושים? תודה רבה:]

תנסי איזה שינוי בחיים. תצאי לרוץ בע

רב או שאם את מהטיפוסים שנרדמים מול תוכניות מסויימות בטלוויזיה אז תלכי לישון מול הטלוויזיה... תמצאי איזה משהו שגורם לגוף שלך להתעייף.. כי לפי מה שאת מתארת את לא טיפוס עם עבר של בעיות שינה. את יכולה לנסות גם חלב חם בלילה.. או שתמצאי עוד דרכים "להשתחרר"

למעלה