היי לכם...

היי לכם...

אתם יכולים לקרוא לי בובה... או איך שבא לכם. בכל מקרה... מי שמכיר אותי מכינויי הקודמים ע"ע "שייקספירית"...בכל אופן... אף פעם לא הצגתי את עצמי באופן רשמי... שוב... אני חולה על רוק ישראלי, בת 15... (כמעט) שיער חום... עיניים ירוקות... רזה... בזמן האחרון הבנאדם הכי מתוסבך בעולם... מרגישה בודדה מאוד... זהות מינית - לא ידועה.... הבעיה איתי זה שאני לא יכולה לפתור את עצמי ולדעת מה אני ומי אני עם כולם כאן. אני צריכה לסוע לפנימה לאומנות... החלום שלי.... ולהיות שחקנית בטאופקורס. אני כותבת שירים. מציירת... משחקת... הכל. אני לא רוצה בדיוק לשעמם אתכם... אה... ואחד התחביבים שלי הוא לדבר על עצמי בגוף שלישי.... בכל מקרה. לא רוצה לשעמם אתכם... אוהבת מאוד מאוד מאוד בובה. עברי לידר
!

!שימו ../images/Emo23.gif

1. שימו לב לכתבה. 2. אתם לא מגיבים לי להודעות ואני מרגישה מקופחת.... גם ככה אין לי אף אחד... אז גם כאן? הגזמתם.

.m

New member
הקישור לא עובד

(שלא תגידי שלא מגיבים להודעות שלך...
) mai

תגידו... משהו לא בסדר איתי?

אני מרגישה שמשהו לא בסדר איתי. אני בטוחה. איך זה יכול להיות שכל כך הרבה אנשים יש להם אג´נדות נגדי... והם לא בסדר. אני לא בסדר. משהו בי לא טוב. בעצם הרבה. אל תחשבו שזה איזה משבר גיל הנעורים כי זה לא. אני צריכה מישהו.... אני צריכה חבר... מישהו שיהיה שם בשבילי.... ואני אוכל לספר לו הכל... בלי שום מטענים.... הוא יהיה לצידי תמיד... זה לא יקרה אף פעם. אני רוצה לישון.

לירונר

New member
נשמה שלי- לשרשר הודעות

יש לך 3 הודעות בפורום וכל פעם את פותחת הודעה חדשה זה גורם למחיקת שרשורים אחרים, וחבל
~לירו
~

למעלה