היי לכם!!

היי לכם!!

יש לי שאלה אני גרה בקריות ...עכשיו אני רוצה לגשת למיבחן תאוריה שבוע הבא איך ..הולך התהליך...?אני צריכה לירשם?או פשוט לגשת למקום...ואיפו מישרד הרישוי הקרוב לפה....תודה אם מישו יוכל לענות

bigears

New member
את צריכה קודם לגשת לדואר

כן, לדואר, ולשלם אגרה בסך 116 ש"ח, אם אני לא טועה. אני לא זוכרת את הסכום המדויק. לאחר מכן, את צריכה לגשת שבידך הטופס, שעליו החותמת של הדואר, לתיאוריה ולעבור בהצלחה.

chiff4

New member
תשובה מלאה

(זה שמעליי לא השיב במלוא הדברים) קודם כל תלכי לקריון לאופטיקה אילן שזה מול המקדונלד'ס וליד הבתי קולנוע ותוציאי טופס. יצלמו אותך שם במחשב ואם את רוצה כבר לעבור שם את הבדיקת ראייה זה יעלה לך 40-50 שקלים. לאחר מכן תלכי אל רופא המשפחה שלך שימלא עבורך את הסעיפים שצריך למלא בחלק האחורי של הטופס. תוודאי היטב שכול ה-X שהרופא צריך היה למלא, מולאו, כי לידידה שלי היה חסר X לפני שבוע כשהיא ניגשה לתיאוריה ולא נתנו לה להיבחן. לאחר מכן, תגשי אל סניף הדואר ותשלמי עם טופס האגרה 116 שקלים. כעת ביצעת את כל הדברים המתבקשים כדי לגשת אל מבחן התיאוריה. משרד הרישוי באיזורנו נמצא מול בתי הזיקוק (מצד ימין למגיעים מכיוון קריות). איפה שהבניין של נאפיס והמסעדה "סולם יעקב" ששמה כתוב בגדול על הבניין, אז מאחורי זה יש איזור של מוסכים רבים. ומאחוריהם נמצא משרד הרישוי. את מגיעה למקום מגישה את הטופס שבידייך ואם הכיתה לא מלאה יגידו לך להיכנס לחדר הבחינה. בהצלחה.

אבל מאיפה מקריצים את האגרה

עצמה? כי בסניפי הדואר אין אותה...

bigears

New member
אני קיבלתי את האגרה מהמורה.

מעניין, אם יש דרך אחרת. בכל אופן, 10 זה מאוחר !! אני לא יודעת, אם זו אותה אחת, שכתבה שהיא תבוא בעשר, אבל עשר זה ממש ממש מאוחר. זה התאבדות לבוא בעשר.. אם זה נפתח בשבע וחצי, ובאים חצי שעה אחרי - מחכים שעה. כדאי להקדים, וזהו. בהצלחה

chiff4

New member
תשובה

קודם כל לגבי האגרה - רצוי לקחת ממורה הנהיגה. ליד משרד הרישוי שבמפרץ חיפה, איזור מגוריה של פותחת השרשור, יש סניף דואר שלא מעט נבחנים לפני התיאוריה ניגשים לשלם שם את האגרה. זה הימור אבל יכול להיות שבסניף הספציפי הזה אולי כן יהיה טופס אגרה. ההימור כאן שאם אין, אז סתם נסעת עד לשם ולא תוכלי לעשות תיאוריה. בקשר לשעת ההגעה: אני הייתי במשרד הרישוי בתיאוריה בשעה 11 ונכנסתי עם הגעתי והמתנתי לתשובה עוד 7 דקות. תלכי מתי שנוח לך, לדעתי.

SHACOH

New member
הוספה קטנה

זאת שמעליי החסירה פרט קטן.. בטופס שמצלמים אותך במחשב, מימין למקום בו רופא/ת משפחה צריכה לסמן X יש שאלון קצר שבו את צריכה לסמן X.

אלפי תודות לכםם!!

עוד משו קטן'טן אם אני באה ביום שני על הזוקר (10 ככה)הכיתה לא תהיה מלאה נכון?אז יוכלו להכניס אותי?תודהה רבה לכם!!!

Netanel17

New member
עצה:

אל תבואי כל כך מאוחר. הכיתה בדרך כלל מאוד מפוצצת ויש הרבה אנשים שנבחנים. אני מציע לך להגיע בשעת הפתיחה, ואפילו כמה דקות לפני (8 זה נפתח אם אני לא טועה) כדי שלא תצטרכי לחכות הרבה זמן בתור.

למעלה