וממשיך את הברכה..
אז ככה, כשהייתי קטן וזה היה מזמן, ממש מזמן, לא היו רינגטונים ותום אבני היה בחיתולים (גם אחר כך הוא הלך עם חיתול, אבל זה כי הוא סוטה), אז כל חופש גדול היו את הסדרות "הלב" (הידועה גם בשמה "מרקו", למה לילד הדביל הזה קראו מרקו, והוא לא הצליח להבין שאמא שלו בכלל לא סובלת אותו ובגלל זה היא כל הזמן בורחת ממנו), היה את "פינוקיו" (שהוא, איך להגיד, לא בחור אינטלגנטי במיוחד, אני אישית הייתי שופך עליו נפט וזורק גפרור) ואח"כ גם היה את "נילס" (שגדל קצת ואז נהיה עפר שכטר). כאשר הסידרה הייתה הולכת להיגמר היינו יודעים - החופש הגדול אוטוטו מסתיים, וצריך ללכת לחנות כלי כתיבה בשביל לרושש את ההורים עוד יותר מהרגיל. אז זהו, כבר שנים לא היה לי את ההרגשה הזאת של "לחזור לבי"ס" (למרות שאני עכשיו לומד 3 פעמים בשבוע בבוקר, ואני עכשיו עושה שיעורי בית...), אז יש לי רק להגיד לכם דבר אחד - כולם אומרים לכם "תהנו מזה כמה שאתם יכולים" ושטויות כאלה, ואני אומר לכם, בואו נדבר ת'כלס - בית ספר זה חרא של דבר, אבל מה, אין לכם ממש ברירה. אתם תקועים שם (טוב, חקנו הולכים להיות תקועים בצה"ל, שזה אפילו יותר גרוע, הה מירי?). אבל אם כבר אתם תקועים שם - לפחות תנסו להפיק מזה את המקסימום. אז תלמדו, ותנסו, ותכירו, ובכללי תקחו כל כלי שהמקום הזה עוד יכול לתת לכם. מתגעגע לרבים מכם, מצטרף לכל מה שהפלגה מלמעלה כתב (האמת, אני גוסס עליו, אבל ניראה לכם שאני אגיד לו את זה?), שיהיה לכם שנת לימודים מוצלחת, צבא מאושר, חיים בסבבה ותום אבני שליתה!!!1 (טוב, ניסחפתי). שלכם, אורן