היי לכם. שמעתי שיש אפשרות לעשות גלגול חלונות בויסטה,איך בדיוק? תודה.
D DToNAToR New member 17/7/06 #4 גם אצלי הוא לא עושה כלום אולי בגלל שהציון שויסטה נתנה לחומרה שלי הוא 1?
D dors New member 17/7/06 #6 אולי בגלל שאצלכם זו גירסה 64 ואצלנו 32 ? בכל אופן, איך מפעילים את ה GLASS הזה? *מוריד גירסה 64 למרות שהמחשב שלי לא יעמוד בה*
אולי בגלל שאצלכם זו גירסה 64 ואצלנו 32 ? בכל אופן, איך מפעילים את ה GLASS הזה? *מוריד גירסה 64 למרות שהמחשב שלי לא יעמוד בה*
D dors New member 17/7/06 #7 אגה גם החומרה שלי קיבלה ציון 1 הייתי נותן לה חצי וגם זה בקושי [אבל היא סוחבת את הויסטה אז כל הכבוד לה ]
אגה גם החומרה שלי קיבלה ציון 1 הייתי נותן לה חצי וגם זה בקושי [אבל היא סוחבת את הויסטה אז כל הכבוד לה ]
D dors New member 17/7/06 #10 טוב אז אני לא אוריד 64 ../images/Emo3.gif זה תלוי בדרייבר או בכרטיס מסך? גם לפני שהתקנתי דרייבר [מ NVIDIA] וגם אחרי, עדיין הוא נראה אותו דבר ולא הייתה את האפשרת של WIN+TAB
טוב אז אני לא אוריד 64 ../images/Emo3.gif זה תלוי בדרייבר או בכרטיס מסך? גם לפני שהתקנתי דרייבר [מ NVIDIA] וגם אחרי, עדיין הוא נראה אותו דבר ולא הייתה את האפשרת של WIN+TAB
A Ambious New member 17/7/06 #14 אני לא בטוח אם הוא מסוגל להפעיל Glass תבדוק אם יש לו תמיכת DirectX 9
D dors New member 17/7/06 #17 טוב אחרי הרבה ניסיונות והתקנות, DirectX Version: DirectX 8.1 אז אני מניח שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך?
טוב אחרי הרבה ניסיונות והתקנות, DirectX Version: DirectX 8.1 אז אני מניח שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך?
D dors New member 18/7/06 #22 ../images/Emo95.gifטוב אני יודע שזה לא ממש המקום אבל בכל זאת, חיפשתי מלא ולא מצאתי אפילו כרטיס מסך אחד שתומך ב DIRECTX 9 והחיבור שלו הוא AGP X2/4 , קיים כזה בכלל?
../images/Emo95.gifטוב אני יודע שזה לא ממש המקום אבל בכל זאת, חיפשתי מלא ולא מצאתי אפילו כרטיס מסך אחד שתומך ב DIRECTX 9 והחיבור שלו הוא AGP X2/4 , קיים כזה בכלל?
A Ambious New member 18/7/06 #23 כמעט כל הכרטיסי מסך החדשים תומכי DX9 והחיבור לא חייב להיות AGP X4, גם אם הוא AGP X8 הוא יעבוד פשוט במהירות של AGP X4.
כמעט כל הכרטיסי מסך החדשים תומכי DX9 והחיבור לא חייב להיות AGP X4, גם אם הוא AGP X8 הוא יעבוד פשוט במהירות של AGP X4.
A Ambious New member 17/7/06 #16 זה מאפשר מעבר בין חלונות בתלת ממד להלן דוגמא (למרות שזה מגרסה ישנה יותר) זה נראה סתם, אבל זה ממש נוח.
זה מאפשר מעבר בין חלונות בתלת ממד להלן דוגמא (למרות שזה מגרסה ישנה יותר) זה נראה סתם, אבל זה ממש נוח.