היי לכם מישהו יודע איך אני שולחת חומר לאתר החדש של סלקום? איך זה עובד?
א אשקלוני21 New member 3/7/06 #2 כנסי את יכולה לשלוח קבצים רק אם יש לך מכשיר של הדור השלישי. אם יש לך פלאפון או סלקום אז את שולחת למספר: 6363 ואם זה אורנג' אז למספר: 052-9996363
כנסי את יכולה לשלוח קבצים רק אם יש לך מכשיר של הדור השלישי. אם יש לך פלאפון או סלקום אז את שולחת למספר: 6363 ואם זה אורנג' אז למספר: 052-9996363
ש שירן31 New member 3/7/06 #4 לא הבנתי איך בדיוק ז"א יש לי נייד בנייד יש תמונה. אני שולחת את התמונה בהודעה למספר שנתת לי ואז זה מופיע באתר?
לא הבנתי איך בדיוק ז"א יש לי נייד בנייד יש תמונה. אני שולחת את התמונה בהודעה למספר שנתת לי ואז זה מופיע באתר?
א אשקלוני21 New member 3/7/06 #5 בדיוק ככה! קבצים שיש לך במכשיר את שולחת אותם כהודעה MMS למספרים שנתתי לך ואז זה מופיע באתר דרך הדף שלך...
בדיוק ככה! קבצים שיש לך במכשיר את שולחת אותם כהודעה MMS למספרים שנתתי לך ואז זה מופיע באתר דרך הדף שלך...
N noale007 New member 3/7/06 #3 כך לפי מה שהבנתי מצלמים כל מיני תמונות וקעים ואז שולחים את זה בהודעה למספר מסויים אני לא בטוחה איזה ונראה לי שאפשר גם מהמחשב בבית
כך לפי מה שהבנתי מצלמים כל מיני תמונות וקעים ואז שולחים את זה בהודעה למספר מסויים אני לא בטוחה איזה ונראה לי שאפשר גם מהמחשב בבית