היי לכם....

היי לכם....

מזמן לא הייתי כאן וזה לא בגלל שפתאום חיי הסקס והאהבה שלי יצאו מהארון או משהו בסגנון. סתם התחלתי לעבוד במרתון מסחרר...אם לא אהבה אז לפחות כסף.... בכל מקרה,אולי בגלל חוסרים, אולי בגלל החום הכבד שגרם לי להתייבשות ואשפוז בצידו, חלמתי אתמול חלום רטוב על פול מקרטני כן כן, תצחקו כמה שבא לכם, לא יודעת מאיפה הוא בכלל צץ לי לחלום, ניסיתי לחשוב, אולי יצא לי במקרה לשמוע את הביטלס לאחרונה או לנהל שיחה עם חברים בנידון אבל לא הצלחתי להזכר במשהו חריג... אז חלמתי שאנחנו זוג ואפילו היו כמה קטעים אירוטיים ואני שואלת אתכם....הכיצד??????? האם גם אתם חלמתם חלומות סקסיים על אנשים שבמצב של ערות לא הייתם אפילו מעלים בדעתכם על האופציה?

רוצי שמוליק!

הוא בדיוק גורש החודש... אישתו טענה שהיא לא סובלת את המילים של "חיה ותן למות" מג'יימס בונד. אחלה תירוץ לגירושים אם תשאלוני.

niRa1975

New member
סיוטים זה נחשב?

יצא לי הרבה לחלום שהיטלר רודף אחריי וזה לא היה רק בסביבות יום השואה,הרבה סיוטים עד כדי כך שאמא שלי היתה אומרת לי לפני שינה "תגידי להיטלר שהוא מניאק, הוא לא יעשה לך כלום אל תפחדי אני אעיר אותך את לא תיתפסי"

אוהו.. אחרי הנאצים רודפים מילדות

בכל השכונה שלי התחבאתי מהם בחלומות.. אבל לא בסיטואציות מיניות כמובן. אמא שלי מאוד אוהבת את חוליו אינגלסיאס. ותמיד שמעה אותו (עוד מתקופת התקליטים).. אני חושבת שזה היה בגיל 9, שחלמתי שהוא מנשק אותי במיטה של ההורים שלי ורוצה אותי מינית. קמתי מהחלום עם בחילה. ממש היה לי סיוט.

למעלה