היי לכם...

ben200

New member
היי לכם...

לא תאמינו... אבל היום הלכתי לקוראת בכף היד ובקפה, ואמרה לי כמה דברים, אמרה שתוך שנה וחצי אתחתן ושיהיו לי 3 ילדים, אמרה שאסע לחו"ל, אמרה שאני עובר מקום עבודה ממש בשבוע שבועיים הקרובים וזה ממש נכון, אני עוזב כנראה שבוע הבא. מה שעוד אמרה זה שאני אזכה בסכום מאוד גדול בלוטו או אקבל הרבה כסף מאיזה מקום. מה שמעניין זה שלפני שלוש שנים היתה מישהי שפתחה לי בקלפים ואמרה לי את הדברים הנ"ל, אמרה שעד גיל 30 אתחתן, ושאזכה בלוטו בשנים הקרובות. זה ממש מוזר.... כדאי להאמין? מישהו מאמין בזה? ביי

יה-יה

New member
אתה רק בן 200... נחיה ונראה... ../images/Emo8.gif

בכל המקרים האלה, שכל מיני קוראים בכל מיני דברים (ואני לא מזלזלת בהם בכלל) אומרים לנו כל מיני דברים, עלולה להיות איזו שהיא בעייתיות. והבעייתיות מתבטאת בכך שמה שאמרו עלול/עשוי להיות "נבואה שמגשימה את עצמה". לא שזה רע, רק חשוב שתדע לקבל החלטה, רק כשאתה באמת יודע ושלם איתה ולא בגלל שהדברים שנאמרו הובילו אותך לשם. לי אמרו פעם על מישהו שהוא יהיה בעלי. עד היום זה לא קרה, כי אני יודעת שזה לא זה, אבל אני כן בקשר חם ואוהב איתו, והוא חבר טוב שלי. בכל מקרה, תשלח לוטו, טוטו, גרד ´חיש גד´ ואל תשכח: אם תשים כל סכום של טופס "בצד" במקום לשלוח, תזכה בסכום מאד גדול בסוף... (ואם אין לך מה לעשות עם ה"חצי"... אני פה)
מקווה שתבחר בעצמך את מה שהכי טוב בשבילך, ושהכוכב האמיתי שיאיר את דרכך יהיה... אתה בעצמך... יה-יה.

PRINSES

New member
הי בן

אני מאמינה ואם תאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה.. יש כבר כלה...? מילאת לוטו. עזבת את העבודה? קדימה למה אתה מחכה?

rubber duck

New member
היי בן ../images/Emo13.gif כיף לראות אותך פה

ותקווה בידך וזה המון עצם התקווה היא המקור להרגשה שיש עתיד ויש בשביל מה לחיות אני בטוח שיהיו עוד רגעים קשים אבל עאחריהם יבואו רגעים נהדרים ויפים ובשביל זה אנו חיים
אז שיהיה לך רק טוב שרון

סיון b

New member
בן...

אני, באופן אישי, נורא סקפטית לגבי הדברים האלה, כי רק אני יכולה לדעת לגבי עצמי ולא אף אחד אחר. אני גם לא מאמינה בגורל, ככה שאם זה לא נכתב מראש, ולא ידוע וקבוע מראש, אז איך לעזאזל מישהו יכול לדעת??? אבל זו אמונה שלי בלבד. לגביך? אם אתה מאמין - סבבא! זכותך להאמין במה שאתה רוצה וטוב לך... רק אל תלך שבי אחרי זה.... כי מי יודע.... בכל אופן - בהצלחה! סיון

אורלי_ל

New member
אולי זה נכון

אבל זה בטח לא יקרה מעצמו. זה אומר שהפוטנציאל קיים, אבל צריך לעבוד בשבילו, אז יאללה תתחיל להזיז את הת...

למעלה