היי לכם

keren007

New member
היי לכם

פעם חלמתי חלום, שכמעט כל האנשים שאני מכירה, היה בחלום הזה ואתמול בלילה זה קרה לי שוב! רק ששם היו אנשים שלא ראיתי כבר כמה שנים טובות, אנשים ששכחתי מהם וכו´.... האם יש לזה הסבר?

JFK1

New member
פתרון החלום לקרן

שלום לך קרן בראשית דברי הדגיש כי הפתרון מבוסס על ספרי המקובלים והתורה ולא מדעתי האישית. הייתי עושה הפרדה בין שני החלומות למרות שיש קשר סמוי בינהם. אדם שרואה בחלומות את כל אוהביו ומכריו הדבר מעיד על גודל האהבה כלפיו ועל היותו מוצא חן בעיני רבים. ידוע לפי חז"ל ש"כל שרוח הבריות נוחה ממנו רוח המקום(ה´ יתברך) נוחה הימנו". בחלום זה קיבלת מסר שמימי על מצבך ואני מאמין שהסיטואציה בחלום שראית את כל חבריך הייתה חיובית. בנוגע לחלום החדש אזי מעבר למסר הראשון נוסף מסר של געגועים מצד חבריך איתם לא התראת זמן רב. סיכום שני החלומות מעיד על אישיות יוצאת דופן שלך ועל יכולת למצוא חן בעיני רבים. דעי כי תכונה זו יקרה מאד בשמיים ואין לי ספק כי טמונים בך כוחות רוחניים ההולמים נפש כה חזקה בנוכחותה. אשמח לקבל תגובה לפירוש החלומות. בברכה J.F.K

keren007

New member
תודה על פתרון החלומות ../images/Emo13.gif

אבל למרות כל מה שאמרת, אני לא מרגישה שזה כך במציאות... כלומר, אף פעם לא הרגשתי שמצאתי חן בעיניי רבים (למרות שאין לי אנשים ששונאים אותי), אבל אני אחשוב על ההסברים שנתת לחלומות האלה. אני רק רוצה לציין שבחלום השני, ראיתי אנשים שאף פעם לא היה לי קשר מיוחד איתם, אנשים שאף פעם לא יחסתי להם חשיבות מסויימת, הם היו כמו "אנשים מהצד", לכן נראה לי שפירוש החלום השני הוא קצת לא מדויק... תודה בכל מקרה!
קרן

למעלה