היי לכם

היי לכם

אני צריך לעשות מחקר על חומר, אלמנט או תופעה עם 16 וריאציות שונות. חשבתי על כמה דברים אבל שום דבר לא מדליק אותי. אני מעדיף לעשות את זה עם המצלמה הדיגיטלית שלי. יש רעיונות? תודה. ועוד שאלה.... אם אני ניגש למבחני קבלה לעיצוב גרפי בשנקר אז עדיף לא לספר שלמדתי במכינה ?

tusik5

New member
היי אלפא!

לא מומלץ לספר שהיית במכינה, רק אם שואלים, וגם אז לא יודע אם הייתי מספר. תשאל את מיקי או אמיר, הם יסבירו לך על חשיבות העניין. בכל מקרה אני חושב על רעיונות. בהצלחה.

תיצור רעיונות.../images/Emo41.gif

אתה צריך לקחת איזשהו חומר ולנסות עליו דברים וכך הלאה להעלות רעיונות לדברים משוגעים. תיצור רעיונות. זה כל העניין בעיצוב,תתמודד עם זה בעצמך ותראה לנו, זה תרגיל מעניין. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום אגב,לא משנה אם עשית מכינה או לא.אם בבחינות תפגין רעיונות טובים – שיחקת אותה , אם לא – אבוד.מכינה או לא מכינה…

שאלה חדשה...

קיבלנו פרוייקט של עיצוב כסא. רעיון כבר יש לי וכבר בניתי מודל (עלוב אבל זה מה יש ) ועשיתי לו תרשים וחתך ומבט על. עכשיו אנחנו צריכים להגיש את זה כעבודה אקדמית. כלומר גם להדפיס פרטים על העיצוב. מה שעשיתי זה שלקחתי כביכול לקוח מדומה שביקש משהו ועיצבתי לפי דרישותיו. הבעיה שכל מה שהצלחתי זה למלא עמוד אחד בלבד.... רשמתי שם את שם הכסא, מבנה הכסא ויתרונותיו. שורה תחתונה - עבודה אקדמית - מהי ?

מ../images/Emo78.gif

משום מה זה לא עלה לראש העמוד...

tusik5

New member
ובכן...

רשמת מי הקהל יעד שחשבת עליו? זה חשוב לביקורת. קונטקסט חומרים עזרי שימוש (קפיצים, גלגלים), ומה תפקידם. הוראות שימוש עיצוב (הסבר) מקור השראה ולמה דווקא הוא. אין צורך ביותר מעמוד אחד, את שאר הגליון "מקשטים" בשרטוטים, תמונות וכו'... רק לא לשכוח קומפוזיציה נוחה לקריאה ומתאימה. ואופים בחום בינוני למשך שעה.

tusik5

New member
רגע רגע!!!

לא באמת אופים את העבודה. ורציתי רק לומר שלקחתי את החומר מ- Tusik5 Design Academy בלעדיהם לא הייתי מצליח לשבת כל היום בבית (ולגרבץ). תודה.

למעלה