היי לכם

היי לכם

רעיון נחמד לפורום יש לי סיפור מרתק שמעלה המון שאלות אני לא בטוחה שאני רוצה להתחיל מחדש כי קצת נוח לי עם המצב אבל מי יודע? כנראה שמישהו אחר יקבע את גורלי. אני מבטיחה לספר בקרוב את סיפורי ביי בינתיים

noa128

New member
היי נסיכה ../images/Emo13.gif

ויופי שבאת. בואי, שבי עימנו. כמו שאת רואה לא מדובר בפורום חדש, אלא חבורה חמה שסוחבת יחד כבר איזה .. לא מעט זמן, מתחילים כל יום מחדש, ושמחים תמיד לשמוע ולקבל כותבים ומשתתפים חדשים ונוספים. סיפור מרתק? ספרי יקירתי, נשמח לשמוע.. את סקרנותי שלי הצלחת לעורר...
וברוכה הבאה, נועה.

לא ליטה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif היי גם לך

וברוכה הבאה, נסיכה. שאלות זה טוב, סיפור מרתק אפילו עוד יותר טוב. ולגבי התחלות ונוחיות - מממממ.... לא יודעת. הרבה פעמים ההתחלה היא בעל כורחנו ואז אנחנו מגלים שהבעיטה שקיבלנו מהמציאות היתה רק לטובה. קחי לך
או
, הכורסה מחכה לך, ואני (אנחנו?) מחכה לסיפור.

אז זה הסיפור

אני בחורה בת 23 וחצי. היה לי חבר מגיל 15 עד גיל 22. האהבה הכי גדולה ומשמעותית בחיי. אחריו יצאתי עם מישהו במשך שנה אבל זה לא היה זה. תמיד השוויתי אותו לחבר הקודם וממש לא נמשכתי אליו. לצערי, החבר הראשון הסתבך במשהו פלילי, דבר אשר גרם למעצרו. בטח בשלב זה מצטיירת לכם איזו תמונה של עבריין, אבל ממש לא, הוא ילד טוב שנקלע לצרה שעלולה לבזבז חלק ניכר מחייו בכלא. חזרתי להיות איתו בקשר קצת לפני שקרה המקרה וכמובן המשכתי להיות איתו בקשר גם אחרי עד היום. אני מאוד מאוד אוהבת אותו, ולמען האמת גם רואה עתיד (קצת רחוק) איתו. אני בחורה מאוד רצינית, לא קלת דעת, בעלת תואר אקדמי. הסביבה מנסה לגרום לי להרגיש כאילו אני מבזבזת את חיי אבל מה לעשות שאני אוהבת רק אותו ולא יכולה לחשוב על להיות עם מישהו אחר? הוא עדיין לא נשפט, אך צפוי לו מאסר של עוד בערך 4 שנים. האם אני עושה נכון?

noa128

New member
ממממ... מסובך

את מבקשת דיעה? או חיזוק? אם את בטוחה בדרכך, קבלי טפיחה על השכם וברכת הצלחה בדרך בה בחרת - אבל ההיסוס עולה מכל משפט שני שלך. מה שתפס לי את העין היה המשפט "לא יכולה לחשוב על להיות עם מישהו אחר". למה בעצם? ועצם הפקפוק שלי לא נוגע דווקא ללחץ הסביבה "את מבזבזת את חייך" למרות שמעניין למה הם חושבים כך.., הפקפוק שלי נובע מכך שמדובר באיש שהכרת בגיל 15, ולא היו אחריו אחרים משמעותיים ש"נגעו" בך באמת ... ממרום 36 שנותיי אני יודעת היום, שבגיל 15 לא היה לי מושג מהחיים שלי, וודאי לא נסיון חיים מספיק כדי לבחור את האיש שלצידו אחיה כל חיי. אז נכון שעם אהבה לא מתווכחים, אבל השאלה היא באמת כמה הספקת להכיר ולהתנסות כאדם בוגר, כדי להחליט שדוקא האיש הזה , הראשון שאיתו היית - הוא האחד.. יש מושג - "אהבת בוסר" - מעולם לא התעמקתי בו. היום הוא נשמע לי בהחלט הגיוני ונכון. לי היו כמה חברים לפני האיש שהפך בסוף לבעלי ואבי ילדיי, והיום אני י ו ד ע ת שהבחירה בו בגיל 22 - הייתה מוקדמת מידיי, למרות שהיו לי לפניו כמה סיפורים רציניים, ולמרות הבטחון המלא שלי אז שעשיתי בחירה נכונה וטובה. עניין הכלא לא מוסיף, אבל נגיד שהייתה מעידה, והוא משתחרר בעוד כמה? 4 וחצי 5 שנים? מה אז? יילך ללמוד? יחפש עבודה? - ואיפה תהיי את אז? כמה רחוקה ממנו בבגרות אישית, השכלה, ניסיון - הנסיבות (כלא) ש"מעכבות" אותו בכמה שנים יוצרות גם הן פער שמסיפורים רבים שאני שומעת, יוצר לפעמים בעיות נוספות בחיי נישואין, שגם כך לשמור עליהם זו משימה לא קלה... בקיצור יקירתי, לא פשוט. אם את שואלת לדעתי - אני הייתי בגדול הולכת על "נגד" וודאי שלא על החלטה או התחייבות היום, אבל אלה הם חייך והרי ההחלטה ותוצאותיה בסופו של דבר הם שלך, ומה שתחליטי, וגם אם לא - את מוזמנת להישאר פה עימנו ערב נעים, נועה.

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif ....

אף אחד לא יכול לומר לך אם זה צעד נכון או לא 'נסיכה' אבל רצוי שאקדים ואומר לפני תשובתי כי אני אישית נגד מוסד/מושג הנישואין ביכלל. לאחר 7 שנים +- אם חברתי והרבה חברות ברזומה חלקן משמעותיות יותר חלקן פחות... אני יכול לומר רק דבר אחד דברי איתו אם את יכולה שמעי את עמדתו לאחר מכן שבי בינך לבינך ועשי חושבים אם את באמת מסוגלת להיות ON HOLD בתחום המיני לדוגמה ועוד כמה תחומים...חשבי על כך גם כי יש שמשתקמים בכלא (מעטים) ויש שנישברים (הרבה) ויש שביכלל הופכים לעברינים מקצועיים. בכל מקרה הסבירות שאדם יכנס לכלא ויצא ממנו אותו האדם שואפת לאפס.. לכן אני הייתי מציע לך נגד...אבל אל תעשי סקר מה חושבת החברה ותחליטי לפי החברה זאת חייב להיות לחלטה שלך לבדך עם עצמך.

פילאטוס

New member
נסיכה על עדשה

שלום, נסיכה אפריקאית
. איזה שילוב מעניין עשית לך בניק: מצד אחד, נסיכה, שישר מעורר אצלי אסוציאציה לעדינות יתרה, אפילו פינוק, תחושה של ייחוס מכובד (מעולם לא הבנתי את העניין הזה באמת
), אפילו חשבתי על נסיכה הכלואה במגדל בגלל הנבואה שקיבל אביה שלפיה היא עתידה להינשא לאביון. מצד שני - אפריקאית. כמעט הפוך: שחור, חי בטבע, ייצרי, עם קצב פנימי, מלא כוח. מעניין על מה את חשבת. קראתי את ה"סיפור" שלך. מעניין שקראת לו "סיפור". לפעמים אנחנו מתנהלים בחיים שלנו כמו בסרט דרמטי, בעיקר כשאנחנו מצליחים לביים לתוכו דרמה כמו שאנחנו שומעים ורואים על מסך. חשבת על זה פעם? כמה החיים האלה שלך הם באמת בתוכך, וכמה את מצייתת ל"סיפור", או לצורך שהסיפור יישאר דרמטי? כמו נועה, גם אני חושבת שאהבה היא לא רק איזה רגש "קדוש", שאסור להטיל בו ספק. אני מכירה המון נשים וגברים שמכנים את המערבולת של כמיהות-לא-ממומשות, יחסי תלות, פחד להישאר לבד, דינמיקה הרסנית ממין זה או אחר - אהבה. אני לא חלילה טוענת שככה זה בהכרח אצלך, אבל לפעמים כדאי להוריד את האהבה מהעץ הגבוה שהיא נתקעה בו ולהסתכל עליה מקרוב. כל מיני אמיתות רעננות מתגלות בתוכה אז. בהודעה הראשונה שלך כתבת שאת לא בטוחה שהיית רוצה להתחיל מחדש, כי נוח לך עם העניינים כמות שהם. גם על ה"נוח" הזה אולי כדאי להתעכב. העובדה שבחרת להיכנס לפורום הזה מלמדת אולי על התנדנדות בין הנוח לצורך לפתוח דף חדש. בכל מקרה, כל מהלך שתעשי הוא הנכון, לדעתי, ובלבד שתהיי קרובה אצל עצמך. ברוכה הבאה

תודה על ההתייחסות

שמעתי, הפנמתי, אך עדיין בטוחה שזה הדבר האמיתי ומתכוונת לחכות רק ימים יגידו אם היה שווה. תודה, אני נשארת כאן! פילאטוס, השם שלי אכן מייצג משהו באישיות שלי: אני מאוד רכה ונסיכתית אך גם אמביציוזית ומלאת כח. אשמח לשתף אתכם בהרהורי ליבי.

ש פ ר ד

New member
מה השאלה?

ואולי לא הבנתי את הדילמה?{ופוקו הרי כותב על מה שאין בטקסט..} למה עכשיו?האיש במקומו.האם את נידרשת להצהרה מחייבת כלפיו משפחתו או כל גורם אחר? לחיים יש דרכים משלהם להתפתל ולהתגלות לא מאמין באהבה מודרנית אמר מר בואי וצדק ש.

למעלה