היי לכם!

JamesMarstres

New member
היי לכם!

שלום רב, רציתי רק לדעת אם זה אתר הערצה לאורלנדו בלום או שמא זה אתר לכמה שהוא כוסון ויפה?!

LiNKiNPaRKiT

New member
אממ...

גם וגם...לפחות ככה נראה לי...אני די חדשה פה... ואני די בטוחה שהבנות פה לא היו שמות עליו אם הוא לא היה כוסון...אבל הוא באמת אחלה שחקן...

moran14h

New member
ת'אמת ..מה שבא לך

יש כאלה כאן שממש מעריצות ויש כאלה שסתם אוהבות אותו ויש כאלה שכאן כי הוא יפה... או שמא את צוחקת עליינו שאנחנו רק אומרים שהוא יפה ולא מעריצות אותו .. טוב אם את חדשה (ולא צוחקת עליינו) אז ברוכה הבאה!

moran14h

New member
אופס מצטערת...לא ידעתי

סוריי טוב ברוכה הבאה בכל זאת..

פרפר15

New member
דבר ראשון

הוא לא ג'וני דפ שיש לו 30 סרטים שמעריצם אותו על כישרון המשחק שלו את הכישרון של אורלי גילו רק בשודדי הקארביים (בשר הטבעות הוא רק אמר מילים בודדות ) אז בנות לא מכירות אותו לפפי כישרונו אבל אחרי שהםן מכירות אותו אז הם רואות שהוא שחקן מדהים וחמודדדדדדדדדד גם אני הכרתי אותו לפי החתיכות שלו ואחכ הכרתי את כישרונו

מרי בל

New member
ולעומת זאת

בפורום ג'וני בתפוז לא מתייחסים בכלל למשחק שלו אלא לפרצוף שלו........ sad לדעתי אורלנדו הפגין חוש משחק גם בשרה"ט עם כל הפעלולים שלו ולדעתי קשה לפרגן לתפקיד לגולס כתפקיד בעל כמה מילים בודדות כי זה תפקיד טוב ואפילו טוב מאוד (הוא נסיך!!!!!!)
בכולופן בכל אתר הערצה וכל הערצה מתחילה מהיופי של השחקן ואז לאט לאט שמים לב גם לשיטת המשחק שלו ומעריצים יותר...

SShiRaS

New member
ועם זאת..

למה את מצפה שיעריכו את ג'וני שם? יש שם מלא פקצות אבל ממש בטונות.. העולם עצוב.. עלבון להערצה של ג'וני. [וכשאומרים להם שהן "מעריצות" אותו רק עפ"י המראה שלו אז כל אחת מצטדקת.. כשכמה לוגים לפני כן היא בדיוק אמרה את זה] אני מקווה שכאן זה שונה אחרת זה אבוד מראש.. וסורי על ההתנשאות אבל זה מה שזה.

פרפר15

New member
תיראי

את לא יכולה להגיד להם פקצות בגלל שהן מעריצות לפי היופי כי הן עוד לא מכירות אותו טוב אני למשל לא אוהבת אותו בגלל היופי אני גם חושבת שהוא לא כל כך יפה בתיסרקות מסויימות אני מעריצה אותו כי הוא שחקן מדהים אין לי תמונות שלו רק איזה 10 ואין לי סירטונים שלו ראיתי הרבה סרטים שלו (16) אבל בואי לא ניסחף (אני לא פקצה
)

מרי בל

New member
שימי לב

שזה חא רק שהן מעריצות אותו בצורה עיוורת אלא שהן גם מדברות על זה שעישון זה טוב וכמה שהן לא רוצות שהוא יגמל..... צריך שריטה עמוקה בשכל בשביל זה..... וזה שאת מעריצה שלו לא אומר שאת פקצה , גמני מעריצה שלו וגם שירה ונכון שהוא כוסון וחתיך כמו האורלנדו שלנו אבל הוא גם שחקן ענק לדעתי הפורום של ג'וני דפ הוא פשוט פאדיחה אחת גדולה ......

למעלה