היי לכם

היי לכם

לפני חגים אני זוכר שבקשתי שיכינו לנו סמל I LOVE YOU לאיקון למשל
אז אני הכנתי בעצמי ומקווה מאוד שבהנהלת פורומים תקח את זה לטובתינו לגוף הודעה או לנשוא הודעה

צלף

New member
רעיון יפה הגית ../images/Emo45.gif

אינני יודע אם אפשר מבחינה טכנית לעשות רשימת אייקונים נפרדת לכל פורום, אבל אציע את זה להנהלת הפורום בשמך... כמו כן אתה יכול להגיש לתחרות לוגו של הפורום את האייקון הזה, אולי תוסיף כותרת לאלו שלא מבינים את פירוש האייקון, וזה יכול להיות סמל ללוגו דיי טוב ...
שבת שלום

כיסוף

New member
הסימן הזה שהבאת

הוא מוכר לכם. כסימן בש"ס אבל לוגו חייב להעביר מסר על מהות הפורום לכלל הגולשים בתפוז שאולי באופן מזדמן נכנסים להציץ.

../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo42.gif../images/Emo56.gifכיסוף צודקת

אם ארצה לרשום למשהי במסר אישי או על גוף הודעה "אני אוהב אותך" איפשר מסיק סמל קטן וכבר מבינים כל המסר לצלף ,מה הקשר ללוגו ולאיקון אני מצטרף לך שני קבצים ואם צריך להיות מוקמם יש אייקון של גאווה ,ויש איקון של ילדים וגם לנו מגיע הרי יש שני פורומים חרשים כאן בתפוז נוער ומבוגרים שם צריך לשים איקון .יש גם פורום מגבלות שם אתה גולש שם

צלף

New member
אולי דוקא כן סימן של חרשים כלוגו...

תראי ליד הלוגו יש את שם הפורום ממילא, כך שהלוגו צריך לעורר שאלות, ולגרות את הגולש המזדמן לשאול שאלות נוספות, אז נגיד סימן של i love you כמו שהציע החסוי, עם כותרת הסבר, יגרה את הגולש המצוי לראות מה מסתתר מאחורי הסמל הזה, ואז אפשר להביא הסבר קטן על שפת הסימנים שהיא באמת ביטוי תרבותי עצמאי של הוית החרשים וממחישה באורח אינטואטיבי את הגורל שלנו...

כיסוף

New member
תגיד צלף

כמה טקסט אתה חושב נכנס בעיצוב בפיקסלים של 130*150 ? צריך תמונה שאומרת את הכל ומה שהיא משדרת גם ככה היה צריך לתמרן עם העיצוב . לוגו לא אמור שיסבירו מתחת מה הוא אומר. הכלליות מסביב כבר מראה מה התכנים של הפורום.

יופי .כעת תהיה לך יותר סיכיוי לזכות

בפרס סתם.... האמת כל כבוד לך שאתה תורמת וחוץ מיזה את מוכשרת .אז אני יודעתי שאת תכיני את זה יפה המשיכי כך

למעלה