היי לכם!

guysc

New member
היי לכם!

זאת ההודעה השנייה שלישית שלי כאן,הקודמות היו בערך בפברואר... בכל מקרה? מה שלומכם? איך פוקימון מתקדמים? אני רואה רק את מה שיש בארץ כרגע. אני יודע,חלש... אני זוכר את הימים שידעתי על הכל שתי עונות מראש,בימי "פוקימון ללא הפסקה","פוקינט" ואחרים... שלשום הייתי באתר הרשמי,וראיתי את כל הפוקימון האפילו יותר חדשים וכל זה,האתר התקדם,למרות שאהבתי את העיצוב הראשון,הכתום. בכל מקרה. אני גיא,בן 16 וחצי מראשון,הייתי חולה פוקימון,הוצאתי משהו כמו 2500 שקל עד עכשיו על פוקימונים (12 קלטות של פרקים,4 סרטים,פוקדורים,משהו כמו 180 מהחבילות של המסטיקים שיש עליהם מדבקה שמשנה התפתחות בכל זוית שמסתכלים,מדבקות מהמסטיקים היותר זולים,גולות,גיימבוי קולור מהדורה מיוחדת של פוקימון,ופוקימון גולד). רציתי לדעת,יש משחקים חדשים לגיימבוי אחרי הקריסטל? איפה אני יכול להוריד אותם? מראש,תודה רבה רבה.

Houndour

New member
בוקר טוב לך גיא

תאמין לי אם היית מוציא את כל הכסף הזה על קלפים, היית היום בנאדם מאושר
יש משחקים למכשיר הגיימבוי החדש, גיימבוי אידבנסד. המשחקים האלו הם רובי וספיר המדוברים פה מאוד.

K00lVulpX

New member
בטח שבוקר עכשיו

אפילו התרנגול קורא בקול "קוקוריקו" ברגע זה

Warcraft3

New member
../images/Emo13.gifשלום.....

קודם כל ברוך הבא לפורום. עכשיו בקשר למשחקים אז תיכנס לאתר הבא. לא שאני נותן פירסום או משהו אבל זה האתר היחיד של פוקימון שאני מכיר עם הורדות. אז יש שם בתפריט "הורדות" שם תוריד "Visual boy advance" אימולטור למישחקים RUBY a SAPIR תוריד אחד מהשתיים תפעיל אותו באימולטור ותתחיל לשחק...

guysc

New member
תודה לכם!

עכשיו נזכרתי בעוד שתי שאלות פוקינט אני יודע שנסגר,דיברתי עם בעל האתר באי סי קיו. מה עם פוקגל ופוקימון ללא הפסקה? אני זוכר שפוקימון ללא הפסקה כל הזמן עברו כתובות,הם עדיין קיימים? היה עוד אתר www.pokemonil.up.co.il או אולי pokemonisrael.up.co.il מה איתו? חוץ מזה,פוקמאסטרס עדיין קיים? כי אני זוכר שאז,מזמן,הוא היה על סף סגירה הרבה זמן,מה עכשיו איתם?

K00lVulpX

New member
אני לא מכיר את האתרים האלה...

אני זוכר שהיה ישראמון ושעכשיו זה www.pokemon.co.il וזה נראה לי האתר היחיד של פוקימון בעברית... אה, כן... יש איזה poketime או משהו כזה...

guysc

New member
נמשיך את זה כבר בשרשור הזה

יש אתר עם פוקדע,שבו גם יש מידע איפה אפשר לתפוס כל פוקימון במשחקים? אני שוב נותן את הדוגמא של הפוקדע שהיה בפוקמאסטרס,למרות שמוזר לי שאתם לא מכירים את האתר הזה,זה היה האתר הכי טוב על פוקימון.

Houndour

New member
כולם פה מכירים את האתר הזה..

אך הוא נסגר או שעודנו פועל בתור ארכיב או משהו כזה... אם אתה מחפש פוקידע, יש הרבה אתרים עם פוקידע כמו בפוקימאסטרס. לדוגמא: http://www.pokemondungeon.com/pokedex.htm פה יש מידע על איפה אפשר למצוא כל פוקימון.

haunter

New member
הפרקים האחרונים של פוקמון

בקשר לפרקים ששודרו בשבועיים האחרונים, האם אלה היו פרקים לא חשובים? או שמא הם היו פרקים קריטיים שבלעדיהם אני לא אוכל לראות את המשך הסידרה מיום ראשון, ואצטרך לחכות לשידורים החוזרים הבאים כדי להמשיך לראות?

MegaMango

New member
אם זה בשבועיים האחרונים,

אז היו כמה פרקים יפים ....ראית את אלו עם הגרידוס האדום? ואלו שהיו אתמול והיום? עם לא, אני יכול לשלוח לך את כולם(באנגלית כמובן)... אני בICQ 162635343

OFIRB9

New member
מה? פיספסת?

היה תפרקים עם לאנס היפיוף ועם צריזרד, ואה... זה כל מה שהיה חשוב אבל אפשר לצחוק עלייך שפיספסת את הפרק שאש הופך להיות פיקצו נה נה נה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב זהו

MegaMango

New member
הוא הפסיד שתי קרבות מכון...

אני חושב שכדאי לך לפנות אלי באייסיקיו

digiash

New member
גם אני לא ראיתי אף פרק כבר מלא זמן.

הפרק האחרון שראיתי היה כשאש ניצח במכון הלוחמים... P:

haunter

New member
אני לא ראיתי במשך שבועיים

ראיתי את הפרק של גרידוס האדום ולאנס, זה היה לפני יותר משבועיים. וגם את הפרק שאש הפך לפיקאצ'ו ראיתי
, נראה לי שזה האחרון שראיתי. אתה יכול לשלוח את כל 12 הפרקים האחרונים באייסיקיו? (מגה משהו) כמה הם תופסים?

MegaMango

New member
דבר ראשון , מגה - מנגו

וכן אני יכול לשלוח אותם באיסיקיו אבל עוד מעט, אני פשוט מאוד עסוק בזמן האחרון...הם כולם באנגלית באיכות טובה...

למעלה