היי לכם!!

ליאתגל

New member
היי לכם!!

אני פשוט מעריצה של משחקי הסימס יש לי את כל החבלה שלהם!! פשוט יש לי כמה שאלות- אם תוכלו לתת לי את הציטים של המשחק כמו של כסף ושהם יהיו ערומים וכל אלה.... פשוט שחכתי כי לא שיחקתי בזה כבר כמה זמן.... וגם רציתי לשאול- לא היה אמור לצאת סימיס וילי?... כי ראיתי יעני כזה עם כבאית הפרסומת של זה... וגם מה זה סימס סופרסטאר?... ולמה שאני מתקינה את המשחק עם החיות ומשחקת בו ואני רוצה לקנו חיה זה נתקע לי לא רואים את הסמן של העכבר?....

לשאלתך האחרונה-יש לך כנראה

באגים במחשב,את הקודים אני אתן לך- כסף:rosebud move_objects onהזזת רכוש והסימס וילי או איך שלא קוראים לזה לא קשור לסימס הרגיל(יש הבדל{גדול}בין simsל the sims המשחק שאת משחקת בו זה דה סימס...) סימס סופר סטאר הוא חבילת הרחבה לדה סימס שתצא בארץ באמצע יוני(תבדקי מה זה באתרי אינטרנט שנתתי-אני ארשום אותם עוד פעם...)

טעות קטנה

הכתובת האחרונה-היא בעצם לאתר הכי טוב של הסימס לא כדי לקנות יש שם הכל על סימס סופר סטאר(the sims superstar) תהני בגלישה.

elcool

New member
sim vill

זה משחק שמקסיס ואיאיי רצו לפתח. המטרה היתה ליצור משחק כמו שילוב בין סים סיטי לסימס (איגון החיים של הסימים + בניית בניינים ציבוריים) משהו כזה.. אבל הבינו שהמשחק יותר מידי דומה לתוספות הבאות עלינו של הסימס (כמו הדאון טאון ואזורי החופשות) והחליטו להפסיק את הפיתוח. המשחק הגיע לשלב אלפה ולמעט מאד אנשים יש אותו (איזה 10 בכל העולם או משהו כזה)

whiteagle

New member
ברוכה הבאה../images/Emo77.gif

קוד לכסף - אם יש לך את אחת התוספות ROSEBUB ואז את לוחצת הרבה ;! ובסוף מחליפה ! במספר 1 את תמיד יכולה לבדוק בשאלות נפוצות סימס סופרסטאר הוא התוספת הבאה לסימס לפני שMAXIS מוציאה סדרה חדשה של סימס2 על כבאית עוד לא שמעתי ובחיות יכולה להיות בעיה בהתקנה או משהו אחר אין לי את התוספת הזאת
אבל לפי דעתי אולי זה זה

למעלה