היי לכם!!

IDOffryn

New member
היי לכם!!

מצטער שאני פותח טופיק חדש פשוט לא ידעתי לאיפה לתקוע את זה... טוב חזרתי מפולן כבר בלילה בין רביעי לחמישי אבל רק עכשיו היה לי כח לכתוב היה ממש טוב . חוויה לחיים. וחשבתם ששם באפי תעזוב אותי?? מה פתאם! עזבו את זה שהדיסק של המיוזקל ושירים מהתכנית התנגן אצלי בדיסקמן כל הזמן.. בטיסה אחד מהסרטים שהוקרנו היה "אני עם לוסי" שמשתתף בו לא אחר מאשר דיוויד ברואנז!! בכל לא ידעתי שהוא עשה סרט חדש :/ לא מצאתי שום דבר על באפי שם.. לא נראה לי שהם בכלל יודעים מה זה.. וגם לא שהיה לי הרבה זמן לקנות דברים... וזהו היה לי ממש כיף וממש קשה וכיף לחזור לפה! וקראתי במהרה את ההודעות.. משהו שהצחיק אותי זה טופיק של בנג'ו 706 פתאם למטה 709.. אתה ממש במרתון.. ומה אם אנג'ל???

ד י י ז י

New member
ברוך הבאאאאא! ../images/Emo24.gif

ראית "אני עם לוסי"? מגניף! איך הוא? וטוף שחזרת! (ועוד מצאת מתי לחזור.. באמצע השרב.
)

ברוך השב! ../images/Emo98.gif

אני שמחה שבאפי הילכה איתך שם לכל מקום ברוחה :) העיקר שנהנית, ואל.

Lady of Buffdom

New member
Welcome back! ../images/Emo24.gif

זו בהחלט חווייה מיוחדת. היה שלג? אחחחח... ממש הייתי רוצה שיהיה שלג עכשיו...

IDOffryn

New member
לא היה שלג!!

אפילו גשם לא ירד.. היה מזג אוויר נעים... בערך.. לא ראיתי את כל הסרט "אני עם לוסי" בדיוק היה "למות עם יום אחר" אז העדפתי לראות... למרות שבסוף נרדמתי באמצע... והיה כל כך כיף להתנתק מהארץ..!! בכלל לא ידעתי שיש מלכת יופי חדשה עד שהגעתי לטיסה חזרה.. וגם לחזור לכל השביתות ושהמלחמה עוד לא נגמרה.. זה מבאס..:/ אבל אין כמו בבית..!

ברוך הבא!

אני שמחה שבאפי רודפת אחריך! ואני עם לוסי זה סרט מלנפני חצי שנה- שנה.. העיקר חזרת בשלום:] |נוטרת לך טינה שלא ענית|

לiלה

New member
ברוך הבא!!!

אני הייתי בפולין לפני כמעט שנתיים בטיול בת-מצווה (אני מרגישה קטנה
) וזה ממש מעניין.... אני בטוחה שנהנת!....... נהנת נכון?
.. בכל מקרה ברוך הבא!!

B a n j o

New member
היי !!!!

מה קורה? נו? היית בזקופנה? איך שם עכשיו? זה היה המקום הכי יפה שהייתי בו עד היום
וכן, הסיבה היחידה שאני במרתון היא כי שבוע הבא די בטוח שלא יהיה לי זמן לראות ואני גם מקווה להספיק לראות יחד עם כולם את הסוף (נגד ספויילרים) בכלל, אני חושב שאני אקח הפסקה מהפורום לפני שהסידרה תיגמר כדי להימנע מספוילרים שבטח יצוצו כפטריות אחרי הגשם... ואת אנג'ל אני רואה במקביל, פרק באפי פרק אנג'ל

IDOffryn

New member
זקופנה!!!

המקום היחיד שהיה בו קצת שלג!! זה היה ממש מוזר הלכנו בשוק וחם יחסית ופתאם עלינו ברכבל והיה שם מלא. ומלא אנשים הלכו שם עם מחלקיים.. שזה קצת מוזר למזג האוויר שהיה שם.. אבל יש שם שוק טוב!!!! בהצלחה במרתון גם אני חשבתי על הפסקה מהפורום לחמשת הפרקים האחרונים כדי לא להתקל בספוילרים.. אבל קשה להתנתק ממנו ל5 שבועות..

IDOffryn

New member
והנה העפרון שקניתי שם..

וחרטו לי על המקום.. שלא תחשבו שהפולנים יודעים מה זה..

למעלה