היי לכם

• פותח הנושא guysc
  • פורסם בתאריך

guysc

New member
היי לכם

ראיתי,נכנסתי... בתור צופה נלהב לשעבר מסיבות שלא תלויות בי,סתם הודעה קטנה... מאז שהסדרה הגיעה לארץ הקלטתי את כל הפרקים עד הפרק האחרון שהיה בערוץ 2(ההתעלות שראש העיר הפך את עצמו סוף סוף לשד בטקס הסיום של התיכון,והעזיבה של אנג'ל). אמרו ש"יס" קנתה את הסידרה והיא תשודר ביס +,אז עברנו ליס,ועברה שנה וכלום,ואז הכבלים הדיגיטליים קמו והסתבר שהזכויות של הסידרה שייכות להן והן שידרו את הסידרה,מה כבר יכולתי לעשות?? נשארנו ביס כבר. ניסיתי לשכנע חברים שלי להקליט לי,אבל אחרי כמה פרקים נמאס להם,ומאז אני לא רואה יותר את אחת הסדרות האהובות עליי ביותר... יש לי 4 ספרים של הסידרה שיצאו בעברית (יכול להיות שיצאו יותר אני לא ראיתי) ופוסטר גדול של באפי ואנג'ל קצת מאחורה ברקע... זהו גיא

וואו אולי תחזור לראות?

באפי זה לא רק לראות , זה באפי! ברוך הבא לפורום אם אתה בא לפורום, ואם לא אז סיפור יפה, אבל נורא נורא חבל שהפסקת :( *סניף*

יערה5

New member
היי, ברוך הבא!

ואם כבר דיברת על הספרים, קניתי רק את הספר הראשון ולדעתי זה פשוט ספר גרוע! ושלא לדבר על התירגום...

emmaKatelin

New member
כנ"ל

גם לי יש ספר של באפי משהו על זאבי ערבות והוא פחות טוב מהסדרה (למרות שאני לא רואה אותה קבוע מאז שניתקו אותנו מהכבלים
) לפעמים חברה שלי מורידה את הפרקים ומראה לי אותם (גם היא מעריצה שרופה) נ.ב היי לכולם אני קוראת את הפורום כבר כמה זמן (דרך הבי"ס) והיום אני קיבלתי אינטרנט אז אני יכולה גם להגיב...

ד י י ז י

New member
ברוכים הבאים! ../images/Emo65.gif

ויש לי את 3 הספרים הראשונים בעברית. ו- boy, do they suck! דיי מצחיק האמת.. זה ספרי הפסקת חשמל בשבילי. כשיש הפסקות חשמל ואין מה לעשות.. אני קוראת אותם. ושוב - ברוכים הבאים!

ANGEL N

New member
משתתף בצערך :(

אתה מפסיד את אחת הסדרות היותר טובות. אם אתה רוצה להתעודד, אז לפי מה שהבנתי ממש בקרוב יס תרכוש את הערוץ סטאר וורלד שמשדר את "באפי" ו"אנג'ל". הצרה שלך היא שבערוץ סטאר וורלד ישדרו ממש בקרוב את העונה השישית של "באפי" והשלישית של "אנג'ל" כך שזו תהיה די קפיצה גדולה בשבילך

יערה5

New member
בסטאר וורלד

לא שווה לראות בגלל שהם יצנזרו את רוב העונה וכמה זמן כבר נראה מהפרק 20 דקות (אם לא פחות)?

גיא... ישנן דרכים לראות את ההמשך

אונליין, בהנחה ויש לך אינטרנט מהיר. מובן שאסור לדבר על הדרכים הנ"ל על גבי הפורום... אבל אם תיצור קשר אני בטוח שרבים יוכלו להסביר לך...

guysc

New member
כמובן שיש דרכים

אבל בקאזה כמה פרקים כבר יש? יחסית כלום. את המירק אני לא יודע להפעיל.

למעלה