היי לכם

היי לכם

חלקכם מכירים אותי מהצאט , בכל אופן יש לי תחושה שהבן שלי הכי גדול כאן , בואו נבדוק: ירין (אחרי חמש הפריות) בן שנתיים ועשרה חודשים.
 
ברוכה הבאה

מצטער לאכזב אותך ירין לא הכי גדול כבר במפגש האחרון נוכחנו לדעת זאת (וגם לפני) עדכנתי את לוח ימי ההולדת עבור ירין ברוכה הבאה שוב ליאור
 
יקירתי, הוא אכן הכי גדול, אבל נעשה

לו "מערוף" ונקבל אותו לחבורה
. מה נשמע? אני מקווה שאצליח לאפות את העוגה שלך היום למפגש... הצטידתי במגשיות אלומיניום, ואני מאוד רוצה ששאר ההורים יטעמו אותה. יש סיכוי שתבואי?
 
היי סיגל, כתבתי לפני שראיתי את

ההודעה שלך....איזה קטע! טוב, אז את מביאה את העוגה לטעימה?
 
וכי למה שלא תצליחי?

הבטחתי את המתכון לכולם , אבל אחותי ילדה השבוע היתי עסוקה ומרוגשת , הערב אתן את המתכון , ולגבי המפגש , איפה הוא?
 
בגלל השעה בה אני יוצאת מהעבודה.

אם הייתי יכולה לצאת איזה שעה לפני הייתי מספיקה לאפות...
 
לגבי המערוף...

תזהרי , הוא ירביץ לכולם(ורק מי שיודע איך ירין נראה יכול להתפוצץ מצחוק...)
 
מבטיחה הערב ,

אני עושה אותה כל שלושה ימים ולא זוכרת בע"פ (עיניין של גיל?) אז אני אנסה למצוא את זה בפורום של להיות הורים ואולי אתן לכם עכשיו (סיגל תעזרי לי...)
 
המתכון

1 כוס קמח תופח 5 ביצים 3/4 כוס שמן כוס סוכר כף שוקולית כף קקאו מערבבים הכל ביחד - ולתנור קרם: 1 שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר 3 כפות שוקולד למריחה(אני שמה ממרח חלבה במקום שוקולד למריחה) בסיר כפול עד שהכל נמס. עושים חורים בעוגה עם מזלג ושופכים על העוגה כשהיא חמה. בתאבון
 
אני, לציפוי, מכניסה שוקולד פרה רגיל

ורק 1 כף של שוקולד למריחה. אחרי שמוציאים את העוגה מהתנור (חום בינוני למשך 30 דק´. לבדוק עם קיסם) לתת לה איזה 7 דקות להתקרר ואז לשפוך את הציפוי ולהשאיר בחוץ עוד 1/4 שעה עד שהציפוי נספג בעוגה. עוגת 1,000,000$. אין מצב שהיא לא יוצאת. אין....
 
למעלה